monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Cum îţi fură energizantele energia?

Energizantele, o băutură tot mai des întâlnită pe rafturile supermarketurilor, sunt consumate de milioane de români pentru a le spori energia şi puterea de concentrare. Puţini ştiu însă că energizantele au efecte devastatoare asupra inimii şi a dinţilor. Deşi oamenii au senzaţia că prind puteri dacă beau energizante, realitatea este cu totul alta.

Consiliul Judeţean Cluj, puşculiţa bisericilor

FOTO: ARHIVA
Consiliul Judeţean Cluj a alocat în mod constant, anual, bani de la buget, atât pentru biserici, cât şi pentru parohiile locale şi din judeţ. În total, în bugetul Consiliului Judeţean pentru anul 2016, an electoral cu două rânduri de alegeri, alegeri locale şi alegeri parlamentare, la capitolul “religie” a fost cuprinsă suma de 17 milioane de lei pentru construirea şi repararea bisericilor, sumă mai mare faţă de anul precedent, 2015, lipsit de scrutinuri, când a fost alocată suma de 10 milioane de lei.

Un student a dispărut. L-aţi văzut?

Un tânăr de 19 de ani din Turda a plecat dintr-un cămin studenţesc din Cluj-Napoca, din data de 16.03.2016 şi nu s-a întors până în prezent. Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia!

OPINIE: Legea chiștoacelor de trotuar

N-am scris până acum nici un cuvânt despre legea antifumat și n-am nici un interes personal în asta. Am fost fumător ani destui și înțeleg perfect categoria fumătorilor „profesioniști”. M-am lăsat definitiv de fumat de circa șapte ani și-i înțeleg foarte bine și pe nefumători. Legea mi-a fost relativ indiferentă la început, ca și „dezbaterea” ce-a însoțit-o. Și-ar fi rămas așa. DAR

Ziua mondială a sindromului Down la Cluj-„Nu diferenția, conștientizează!”

Foto: Saul Pop
Ziua mondială a sindromului Down a fost marcată și la Cluj-Napoca. Un grup format din persoane cu sindrom down, însoțitorii lor, dar și voluntari au ieșit azi în Piața Unirii din Cluj-Napoca cu pancarte pe care erau scrise mesaje precum: „21 Martie sărbătorim dreptul la integritate”, „Down Cluj vrem și putem”, „Nu sunt normal, sunt diferit” și „Nu diferenția, conștientizează”. Cei aflați în centrul Clujului au primit mici calendare, iar copiilor le-au fost oferite baloane.

Liderul “Mișcării de Tineret 64 de Comitate” rămâne în arest preventiv

Curtea de Apel Bucureşti a decis luni ca Szocs Zoltan, liderul grupării extremiste "Mişcarea de Tineret 64 de Comitate" (HVIM) din Transilvania, să rămână în arest preventiv, în dosarul în care este acuzat că i-ar fi instigat pe membrii organizaţiei să confecţioneze un dispozitiv exploziv improvizat pe care să îl detoneze la Târgu Secuiesc de Ziua Naţională a României.