monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Greii fotbalului dau de pământ cu stadionul din Cluj

Mutarea meciului România – Spania i-a iritat pe foarte mulţi oameni din lumea fotbalului. Oamenii importanţi din fotbalul românesc sunt nemulţumiţi după ce s-a luat decizia ca partida România – Spania să fie jucată la Cluj.

CJ Cluj vinde investitorilor străini pielea ursului din Tetarom IV

Cu ocazia unei întâlniri cu o delegaţie din Coreea, conducerea Consiliului Judeţean Cluj a prezentat investitorilor „potenţialul economic şi investiţional al Clujului, precum şi principalele proiecte aflate în derulare la nivelul Consiliului Judeţean Cluj”, se arată într-un comunicat al instituţiei, însoţit de fotografii.

Păduricea lui Vuşcan, undă verde la defrișare

Ministrul Transporturilor a emis, marți, un ordin pentru aprobarea scoaterii definitive din fondul forestier național a suprafeței pe amprenta căreia va fi realizat obiectivul "Autostrada Transilvania, sector 3A, Cluj Vest Gilău - Mihăiești.

Cum îşi bat joc Finanţele de firmele din Cluj?

Firmele au obligaţia să comunice Finanţelor Publice sediul firmei. Reprezentnţii Finanţelor din Cluj le dau notificări firmelor care întârzie, însă nu specifică exact ce probleme au.

Muzica în autobuze: contre între călători, şoferi şi conducerea CTP

Dacă pe unii muzica din autobuzele publice îi încântă, pe alţii îi enervează. Unii şoferi din cadrul Companiei de Transport Public Cluj aleg să asculte, fără să le pese prea mult, muzica posturilor de radio sau diverse slujbe religioase înregistrate, forţându-i în acest fel şi pe călători să fie părtaşi la alegerea lor.

Taţii mai aşteaptă dublarea concediului paternal

Legea care dubla durata concediului paternal a fost retrimisă la comisia de muncă. Decizia a fost luată pentru a face câteva ajustări textului de lege, potrivit digi24.ro. Astfel actul normativ se va întoarce, săptămâna viitoare, în plenul Camerei Deputaţilor, pentru votul final.

Primăvara începe cu un Mărțișor muzical

Opera Națională Română din Cluj-Napoca sărbătorește începutul primăverii cu cel mai vesel Mărțișor, pe o muzică plină de vervă și romantism. ”Văduva veselă” urcă miercuri pe scena Operei Naționale din Cluj-Napoca.

Gabriel Oprea, urmărit penal pentru abuz în serviciu

Procurorii Secției de combatere a corupției din cadrul DNA au dispus, miercuri, efectuarea urmăririi penale față de fostul vicepremier Gabriel Oprea, pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu, în dosarul în care sunt cercetați și foști șefi ai Direcției de Informații și Protecție Internă (DIPI).

Percheziţii ale procurorilor DNA la Cluj, într-un dosar de corupţie

Procurori din cadrul DNA din Târgu Mureș efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, de evaziune fiscală și spălarea banilor comise în legătură cu utilizarea fondurilor alocate de la bugetul Uniunii Europene în perioada 2014-2016.

SUA: Clinton şi Trump obţin victorii în cadrul "Super Tuesday"

Sursa foto: www.eonline.com
Hillary Clinton a obţinut victorii în şapte state, iar Bernie Sanders în patru - în tabăra democrată, în timp ce Donald Trump a obţinut victorii în şapte state, Ted Cruz în două, iar Marco Rubio în unul - în tabăra republicană, potrivit rezultatelor parţiale ale scrutinelor "Super Tuesday".