monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Cât de fericiți sunt românii?

gandul.info
România ocupă locul al 71-lea în clasamentul țărilor cu cei mai fericiți oameni dintr-un total de 156 de state listate.

Euro a urcat la 4,48 lei

Euro a urcat la 4,48 lei
Pozițiile de protecţie pe care le-au lau investitorii înainte de încheierea întâlnirii Comitetului de politică monetară al Rezervei Federale americane au avut ca efect deprecierea monedelor de la marginea zonei euro.

Persoanele care adoptă copii mai mari de doi ani vor primi 1.700 de lei lunar, timp de un an

Noi prevederi pentru susţinerea celor care vor să adopte un copil. Camera Deputaţilor a adoptat, miercuri, în unanimitate, modificarea legii adopţiei, urmând ca persoanele care adoptă copii mai mari de doi ani să poată opta pentru un concediu de acomodare de un an şi de o indemnizaţie lunară de circa 1.700 de lei acordată pe parcursul celor 12 luni de concediu.

Lucian Ambrosie, dansatorul care a adus salsa la Cluj VIDEO

Ritm, pasiune și senzualitate sunt trei cuvinte care descriu esența dansurilor caraibice. Originare din America Latină, mișcările de salsa, merenghe, bachata și rueda au cucerit treptat iubitorii de frumos din toate colțurile lumii. Pe ringul de dans clujean, cel care le-a facut cunoștință membrilor publicului larg cu stilurile de muzică și dans latin este Lucian Ambrosie, instructor, coregraf și dansator înflăcărat.

Peste 300 de invenţii din ţară şi din străinătate la Pro Invent 2016

În perioada 23 - 25 martie 2016, Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca organizează Salonul Internaţional al Cercetării, Inovării şi Inventicii “Pro Invent”, un loc de întâlnire al inventatorilor şi invenţiilor cu oameni de afaceri, întreprinzători interesaţi să pună în practică rezultatele cercetării, inovării şi creativităţii româneşti.

Brambureala, dezinteresul, incompetenţa şi lăcomia - cauzele accidentului de la Sala Polivalentă. Ce spun rezultatele "anchetei" şi care e ADEVĂRUL din spatele vorbăriei goale a politrucilor municipalităţii? - GALERIE FOTO

Ancheta în cazul accidentului de la Sala Polivalentă s-a finalizat. Care sunt concluziile
Sala Polivalentă este condusă de incompetenţi care deşi ştiau din august 2015, potrivit propriilor declaraţii, că sunt probleme, n-au făcut nimic să se preîntâmpine un accident: să insiste să se remedieze problema sau să închidă tribuna mobilă.