monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Germanii cumpără tot mai multe automobile electrice

Germanii cumpară tot mai multe automobile cu propulsie alternativă consumului de hidrocarburi, cu toate că cifrele rămân mici în comparație cu totalul celor de 45,1 milioane de autoturisme câte circulă pe drumurile din această țară.

Ce ar fi Cl jul fără "U"? Suporterii U Cluj au protestat în centrul oraşului - GALERIE FOTO

„Haide, haide, haide U”, „Luptă Universitatea” sau „U Cluj nu moare”, sunt doar câteva din scandările celor peste 2000 de fani ai Universităţii Cluj care au ieşit joi seara în stradă pentru a atrage un semnal de alarmă cu privire la situaţia în care se află clubul. Fanii se tem că „U” Cluj va dispărea precum alte cluburi din România, iar în acest fel Clujul va pierde un simbol.

5 lucruri pe care nu ar trebui să le faci cu o maşină cu transmisie manuală – VIDEO

sursa foto: motrolix.com
Maşinile care au cutie manuală de viteze sunt mai avantajoase. Oferă un consum redus de combustibil, preţul de achiziţie al maşinii este mai mic, toate maşinile fiind echipate standard cu cutie manuală, ceea ce înseamnă că nu trebuie să plăteşti în plus pentru această dotare, iar costurile de întreţinere sunt mai mici.

Un lider ultranaționalist din Ungaria, oprit la frontieră

Istvan Szavay şi un alt lider Jobbik sunt vizaţi de interdicţii din cauza exprimării unor idei extremiste care riscă să aducă atingere ordinii publice în România.
Viceprședintele partidului ultranaționalist maghiar Jobbik, Istvan Szavay, a fost oprit să intre în România. Ministerul ungar de Externe a solicitat explicaţii din partea Guvernului de la Bucureşti, informează MTI.