monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Legea partidelor, din nou schimbată?

Sub pretextul că și partidele mici ar trebui să ajungă în Parlament pentru o reprezentativitate cât mai bună, unii politicieni consideră că pragul electoral ar trebui redus.

Amicalul naționalei cu Spania se va juca pe Cluj Arena! Cel cu Lituania, pe stadionul din Gruia

sursa foto: jurnalul.ro
Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunțat, marți, că, în urma răspunsului negativ primit din partea primarului interimar Răzvan Sava referitor la redeschiderea Arenei Naționale, amicalul echipei naționale de fotbal a României cu Spania, din 27 martie, se va disputa pe Cluj Arena, în timp ce partida cu Lituania, din 23 martie, ar putea avea loc pe un alt stadion.

Cifra de afaceri Farmec a crescut cu peste 13% în 2015 (P)

Farmec, cel mai important producător român de cosmetice, a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 172,5 milioane lei (38,8 milioane Euro), înregistrând o creștere cu peste 13% față de rezultatele financiare din 2014.

(P) Foodpanda îți aduce cea mai bună mâncare din Cluj-Napoca, direct de pe smartphone

Vrei să îți potolești foamea în cel mai rapid, ușor și delicios mod posibil? Cea mai bună mâncare din Cluj-Napoca ajunge la tine acasă sau la birou, prin foodpanda, cea mai mare platformă de food ordering din România. Restaurante de top din oraș, cu preparate delicioase si meniuri pe toate gusturile, sunt disponibile pe foodpanda.ro și în aplicația de mobil, pentru ca tu să găsești gustul preferat!