monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Euro nu s-a mișcat de la 4.50

Evoluția și fundamentale economiei românești s-au dovedit a fi mai solide decât se prognoza astfel că doar cu câteva zile înainte de alegerile parlamentare leul are un parcurs calm față de euro chiar ușor apreciativ.

Oficial, Clujul s-a îndatorat cu 50 de milioane de euro

Președintele Consiliului Județean, Alin Tișe, a semnat joi cu o bancă contractul pentru obținerea, de către judeţul Cluj, a creditului bancar în valoare de 225.000.000 lei (aproximativ 50 milioane de euro), necesar în vederea reabilitării şi modernizării drumurilor judeţene.

Viktor Orban: În 1 Decembrie maghiarii nu au ce celebra; este o atitudine onestă și către români, măcar nu îi mințim

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a afirmat joi, la Satu Mare, că Ministerul Afacerilor Externe de la Budapesta a procedat corect pentru că nu le-a mai permis oficialilor unguri să participe la manifestările dedicate Zilei Naționale a României, el adăugând că pe 1 Decembrie maghiarii nu au ce celebra, iar această atitudine este onestă și față de români.

Girafele, amenințate cu dispariția

Numărul girafelor a scăzut cu aproximativ 40% în ultimele trei decenii, fapt ce le clasează în categoria animalelor ameninţate cu dispariţia, potrivit informării trimise astăzi de Uniunea Internațională pentru Conservarea Naturii (IUCN), citată de DPA.

Cine cântă la Electric Castle în 2017. Primii artişti confirmaţi

Electric Castle
Cine vine la Electric Castle 2017? Primele răspunsuri îi includ pe artistul care i-a inspirat pe Kanye West și John Legend, pe cel mai tânăr câștigător al campionatul mondial al DJ-ilor și viitoarea trupă indie preferată a tuturor celor care vor fi prezenți în festival.

Deputații britanici au votat calendarul guvernului pentru Brexit

Premierul britanic Theresa May a obținut o victorie miercuri seara prin votul deputaților în favoarea calendarului său pentru declanșarea ieșirii din Regatului Unit din Uniunea Europeană, chiar dacă va trebui să-și dezvăluie mai întâi strategia, comentează AFP.