monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Tramvaie colorate pe străzile din Cluj

De joi, 8 decembrie, va intra în circulație tramvaiul pictat de către artista Ocu, în cadrul proiectului “tramvaie colorate”, câștigat la Com'on Cluj 2016 de către artiștii Kero și Ocu.

Leul încearcă să treacă sub pragul de 4,50

Moneda națională a rezistat cu succes la valul de aversiune față de risc care s-a manifestat pe piețele din regiune, după anunțul rezultatelor referendumului din Italia care a adus demisia premierului Matteo Renzi.

Beletage Architecture proiectează și coordonează nemțește (P)

Beletage, o firmă româno-germană de arhitectură cu sediul la Cluj-Napoca, și-a propus să ajungă, într-un timp cât mai scurt, un punct de reper pe piața locală de arhitectură. Cum? Prin cultivarea unei relații cu fiecare client în parte, în care să primeze elementele esențiale ale unei colaborări reușite.

Ordinul ministrului Educaţiei: Gata cu temele în vacanţe

Temele pentru acasă sunt pentru cel mult două ore la toate disciplinele în aşa fel încât timpul alocat activităţilor şcolare să fie de 5-8 ore, iar, în vacanţa elevilor din învăţământul primar şi gimnazial, nu se vor da teme pentru acasă, potrivit unui ordin al ministrului Educaţiei.

Concert de pian, în deschiderea Festivalului Mozart

Festivalul Mozart, ajuns în acest an la cea de-a 26-a ediţie, începe vineri, 9 decembrie 2016, la Cluj-Napoca, printr-un concert simfonic organizat în parteneriat cu Filarmonica de Stat „Transilvania”. La pupitrul orchestrei filarmonicii clujene se va afla dirijorul Noam Zur, iar îndrăgita pianistă Dana Borşan revine la Cluj pentru a sărbători, alături de melomanii clujeni şi nu numai, muzica lui Mozart.

UDMR vrea plăcuțe multilingve la Cluj-Napoca

Președintele UDMR Cluj, Csoma Botond, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă susținută la una dintre intrările în Cluj-Napoca, că formațiunea sa dorește ca plăcuțele care indică intrarea și ieșirea din localitate să fie în română, maghiară și germană.

Floreștiul a rămas oficial cu gunoiul în drum

Floreștiul nu mai are firmă care să ridice deșeurile după ce consilierii locali au respins proiectul de majorare de capital a firmei Quatro Eco Salub, aceasta nemaiavând capital pentru a funcționa.