monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

La Spitalul Judeţean Cluj, diabetul nu este o urgenţă

Pentru medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă Cluj, diabetul nu constituie o urgenţă şi poţi muri cu zile aşteptând să ţi se verifice calitatea de asigurat. Ce a păţit un clujean care a intrat pe mâna Secţiei Clinice Diabet?

Ce fac clujenii de Revelion şi cât îi costă?

Clujenii s-au năpustit anul acesta asupra ofertelor pentru noaptea dintre ani şi au rezervat deja peste 60% din locurile la restaurante şi aproape 100% la categoria miniexcursii din ţară sau străinătate oferite de agenţiile de turism.

Festivalul filmului documentar românesc revine la Cluj

Cluj Docuart Fest are loc pentru cel de-al doilea an consecutiv la Cluj-Napoca. Festivalul cuprinde documentare românești recent realizate, la Cinema Dacia, în perioada 8-10 decembrie 2016.

O nouă filmare spectaculoasă cu tronsonul Gilău-Nădăşelu. Porţiunea de autostradă este gata - VIDEO

O nouă filmare cu drona realizată şi publicată de către Asociaţia Pro Infrastructura (API) arată că lucrările pe "ciotul" de 8,7 km de autostradă dintre Gilău şi Nădăşelu sunt aproape gata. Tronsonul va fi gata până la finalul anului, dar nu va fi deschis circulaţiei. În cel mai bun caz, pe noul tronson Gilău-Nădăşelu se va putea circula abia peste un an.

La 10 ani de Uniune Europeană, jumătate din România se încălzeşte la soba cu lemne

Soba cu lemne încă reprezintă cea mai răspândită modalitate de încălzire a locuinţelor din România, stat care de zece ani de zile face parte din Uniunea Europeană şi care la nivelul anului 2020 ar putea deveni un generator de stabilitate regională în ceea ce priveşte alimentarea cu gaze datorită descoperirilor din Marea Neagră, scrie Ziarul Financiar.