monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Incendiu sfârşit tragic la Nima, lângă Dej. Un bărbat de 60 de ani a murit

FOTO arhivă
Un incendiu sfârşit tragic a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă la o casă din Nima. Victima, un bărbat de 60 de ani, director în cadrul unei firme de cabluri eletrcotehnice din Bistriţa, a fost transportată la spital în stare foarte gravă şi din nefericire nu a putut fi salvată.

Românii, prea săraci pentru restaurant

sursa foto: Wall-Street.ro
Unul din trei români nu îşi permite să iasă la restaurant nici măcar o dată pe lună, arată statistica europeană. Mai grav este că în timpul liber mai mult de jumătate din populaţie preferă să rămână acasă, decât să cheltuie bani pentru o ieşire în oraş.

Viitorii senatori vor constata adoptarea tacită în cazul multor proiecte de lege: Modificarea stemei României, acordarea de tichete de sănătate sau schimbări în legislaţia rutieră

Viitorii senatori vor trebui să constate, în prima şedinţă de plen dedicată proiectelor de lege, că aprobă tacit multe dintre proiectele restante, cum ar fi cele care se referă la modificarea stemei României, acordarea de tichete de sănătate sau de biciclete sau care modifică legislaţia rutieră.

Ce sancţiuni riscă părinţii care refuză să-şi vaccineze copiii

Părinţii care nu vor să-şi vaccineze copiii vor trebui să semneze un formular de refuz, dar doar după ce au stat de vorbă specialişti în domeniu. Procedura este obligatorie iar, dacă refuză consilierea sau să semneze formularul, părinţii vor fi sancţionaţi cu amendă care poate ajunge la câteva mii de lei.

75% dintre clujeni îşi cumpără locuinţele cu bani cash

Anul trecut s-au consemnat doar 1.800 de tranzacţii cu locuinţe finanţate prin credite bancare, restul de 5.200 de contracte de vânzare-cumpărare au fost finanţate din sursele proprii ale cumpărătorilor, potrivit statisticilor Primăriei Cluj-Napoca.