monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

România încheie 2016 cu 2 autostrăzi-muzeu, finalizate, dar pe care nu circulă nimeni. În 2017, alte 3 tronsoane riscă să fie în aceeaşi situaţie

România are în prezent două loturi de autostradă terminate, dar nedeschise circulaţiei, iar anul viitor alte trei loturi riscă să se regăsească în aceeaşi situaţie, în cazul în care Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR, fosta CNADNR) nu va face paşi repezi pentru a rezolva problemele birocratice, potrivit specialiştilor.

Joaca de-a "Premierul-Suspendarea" a depreciat leul

Decizia președintelui Iohannis de a refuza propunerea de premier făcută de alianța Dragnea-Tăriceanu, care au avut o ieșire violentă la aflarea veștii, și posibila intrare într-o criză politică prelungită a afectat evoluția leului care se depreciat comparativ cu principalele valute.

Transportul public în Clujul de altădată, prezentat la Casino printr-o serie de fotografii

Expoziţia care este deschisă de astăzi până pe 15 ianuarie prezintă Clujul văzut prin intermediul mijloacelor de transport în comun, de la „trenuletul” care trecea prin centrul orașului la sfarsitul secolului al XIX-lea, la autobuzele cu burduf alimentate cu imense butelii de gaz metan care străbăteau oraşul în perioada comunistă.

Cutremur de 5,3 grade Richter în zona Vrancea

Un cutremur a cărui magnitudine a fost stabilită la 5,3 grade pe scara Richter s-a produs miercuri, la ora 1:20, în zona Vrancea, adâncimea fiind de 97 km, conform datelor publicate pe site-ul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP).