monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Someş Dej îşi schimbă parţial activitatea, dar "naşul" ba. Ştefan Vuza se pregăteşte să preia activele combinatului

Ștefan Vuza / FOTO economica.net
Grupul industrial Chimcomplex, controlat de omul de afaceri clujean Ştefan Vuza, a câştigat licitaţia pentru preluarea pachetului 1 din activele combinatului Someş Dej, aflat în faliment. Întrerprinderea, controlată până la acel moment, indirect, de acelaşi Vuza şi specializată în celuloză şi hârtie, ar urma să se specializeze şi în "chimia sării" dar şi să reia producţia în domeniul în care s-a consacrat.

Zăpadă artificială, din plin, pe pârtiile din Poiana Braşov

FOTO poiana-brasov.ro
Iubitorii sporturilor de iarnă pot accesa în această perioadă pârtiile din Poiana Braşov, în ciuda lipsei ninsorii, după ce Administraţia Domeniului schiabil din Poiana Braşov a produs pentru amenajarea pârtiilor 250.000 de metri cubi de zăpadă artificială.

Derby-uri ale Ardealului, pentru U-BT şi Universitatea Cluj, astăzi

FOTO ARHIVĂ Șandor Manases
Echipa de baschet masculin U-Banca Transilvania joacă astăzi, de la ora 17.15 acasă cu vicecampioana BC Mureş, în timp ce la Braşov, baschetbalistele de Universitatea Cluj vor înfrunta formaţia locală, Olimpia, într-un derby al locurilor 2-3.
FOTO Facebook Dinamo București

Dinamo s-a impus cu 4-1 în fața Stelei, în Cupa Ligii

Dinamo București a făcut un pas important spre finala Cupei Ligii la fotbal, după ce a învins-o pe Steaua București cu scorul de 4-1 (1-0), joi seara, pe Arena Națională din Capitală, în prima manșă a semifinalelor, transmite Agerpres.