monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

UPDATE Accident pe Calea Turzii

Un accident de circulaţie a avut loc joi seara, pe Calea Turzii. Două persoane au fost transportate la spital, potrivit reprezentanţilor ISU Cluj.

(P) Ofertă de sărbători de la ONCOS

Iubim tradiţiile, iubim Crăciunul, iubim şi respectăm familia, iar pentru noi, familia este una dintre cele mai puternice valori din tradiţia românească.

Tânăra de 18 ani care duce mai departe valorile tradiţionale: “Pentru mine e o mândrie să duc tradiția populară mai departe” - VIDEO

Maria Bărăian este o tânără talentată, elevă la Seminarul Teologic Ortodox Cluj-Napoca, care de mică a iubit folclorul şi tradiţiile populare și spune, despre sine, că are muzica în suflet, îi curge prin vene și nu ar putea exista fără ea. Muzica este bucurie atât pentru ea, care o cântă, cât și pentru cei care o ascultă.

Cum vor circula autobuzele în perioada sărbătorilor

În ziua de 24.12.2016 – Ajun de Crăciun, transportul public în municipiul Cluj-Napoca şi în zona metropolitană se va desfăşura între orele 5,30 – 22,30, iar în 31.12.2016 – Ajun de An Nou – între orele 5,30 – 21,30, conform programului pentru zilele de sâmbătă.

Horea Uioreanu, condamnat DEFINITIV la 2 ani de închisoare cu suspendare

Fostul președinte al Consiliului Județean Cluj Horea Uioreanu a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la doi ani de închisoare cu suspendare pentru instigare la săvârșirea infracțiunii de folosire de informații ce nu sunt destinate publicității, în scopul obținerii de foloase necuvenite.

Semnal M cântă în Piaţa Unirii de Revelion

Primăria a pregătit anul acesta, pentru Revelionul din Piaţa Unirii, muzică live între orele 22.00 şi 01.00, lumini spectaculoase şi focuri de artificii.

Ce spitale şi farmacii sunt deschise de sărbători în Cluj

Asistenţa medicală de urgenţă prespitalicească şi spitalicească este asigurată în permanenţă în perioada 24-26 decembrie 2016, respectiv 31.12.2016-01.01.2017, cu ocazia Sărbătorilor de Crăciun şi Anul Nou în toate unităţile sanitare publice, pentru toate specialităţile medico-chirurgicale şi stomatologice, potrivit Direcţiei de Sănătate Publică a Judeţului Cluj.

FOTO Povestea „Stâlpilor împuşcaţi”, monumentul cu simbolistică zguduitoare de care ne amintim o dată pe an

Liviu Mocan în mijlocul ansamblului unde în fiecare 21 decembrie se depun coroane în amintirea martirilor revoluţiei de la Cluj. FOTO O.C.
Monitorul de Cluj vă prezintă povestea monumentului dedicat martirilor revoluției de la 1989 din oraş, a cărui simbolistică zguduitoare o cunosc însă puţini şi pentru ridicarea căruia, la o singură ardere a bronzului s-a consumat curent cât pentru tot Mănăşturul. Ansamblul de artă intră în atenţie cu adevărat o dată pe an, la fiecare 21 decembrie, când devine unul din punctele-cheie unde sunt comemoraţi martirii revoluţiei de acum 27 de ani, de la Cluj.

Fostul fotbalist clujean Marius Bretan a încetat din viaţă

Marius Bretan, unul dintre cei mai importanţi şi mai valoroşi fotbalişti care au evoluat la Universitatea Cluj şi CFR Cluj, a încetat din viaţă la vârstă de 74 de ani, informează site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.