monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Consilierii judeţeni “au cântat” mai puţin decât colindătorii

Ultima şedinţă de Consiliu Judeţean din acest an a durat mai puţin decât momentul artistic oferit de colindători. Clujenii vor plăti peste un milion de euro să acopere „mizeria” de la Pata Rât. Probabil cu gândul la vacanţă şi la microrevelioane, consilierii au votat pe bandă rulantă toate proiectele de pe ordinea de zi. Nici măcar nu şi-au dat interesul să pună punct risipei de bani publici.
sursa foto digi24.ro

Sevil Shhaideh, propunerea PSD pentru funcția de premier

Sevil Shhaideh este persoana pe care social-democrații i-au propus-o președintelui Klaus Iohannis ca să ocupe funcția de premier. Sevil Shhaideh este cea care l-a înlocuit pe Liviu Dragnea ca ministru al dezvoltării regionale în 2015, după ce actualul lider al PSD a demisionat după ce a fost condamnat.

Raport final în cazul incidentului aviatic din ianuarie de pe Aeroportul Cluj. Probleme de comunicare între piloţi şi erori de pilotaj

Raportul final al Centrului de Investigaţii şi Analiză pentru Siguranţa Aviaţiei Civile (CIAS) în cazul incidentului aviatic din 7 ianuarie 2016, de pe Aeroportul Internaţional Cluj, când o aeronavă a companiei Blue Air a aterizat la aproape 10 metri în afara pistei, arată că acesta ”a fost favorizat” de o serie de erori de pilotaj, de condiţiile meteo, dar şi de neadaptarea procedurilor aplicate de piloţi.

(P)Iarna nu-i ca vara...!

Pericolul incendierii cosurilor de fum este prezent in fiecare an, in casele cu instalatii de incalzire pe combustibil solid.

21 decembrie 1989 - Revoluţia a început şi la Cluj, unde militarii au tras în manifestanţi

Astăzi se îmlinesc 27 de ani de la Revoluţie. Ziua de 21 decembrie 1989 a fost cea în care Revoluţia începută la Timişoara a cuprins şi Cluj-Napoca. Muncitorii de la CUG au pornit pe jos spre centru, alăturându-li-se alte persoane. În Piaţa Libertăţii, la Astoria şi la Fabrica de Bere, militarii au tras, momentele fiind surprinse în fotografii.

Cod galben de ceaţă la Cluj

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri dimineaţa, cod galben de ceaţă valabil pentru judeţele Bistriţa-Năsăud, Suceava, Cluj, Satu-Mare şi Harghita, atenţionarea fiind valabilă până la ora 11.00.
Cel mai bun marcator al clujenilor marţi a fost Rašić. FOTO Arhivă

Victorie pentru U-BT în Europa, cu Pau Orthez

Baschetbaliştii de la U-Banca Transilvania au învins cu 79-69 (18-18, 14-21, 21-12, 26-18), marţi seară, la Sala Sporturilor "Horia Demian" din Cluj-Napoca echipa franceză Pau Orthez, una din formaţiile de tradiţie din Franţa, în al doilea meci din faza a doua a grupelor FIBA Europe Cup, primul de acasă din actuala etapă a competiţiei.