monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Ora adevărului pentru U-BT în Europe Cup

Clujenii au pierdut în primul meci în grupă cu Alba Fehervar, în deplasare. FOTO Arhivă Monitorul
Echipa clujeană de baschet masculin U-Banca Transilvania întâlneşte marţi de la ora 19, la Sala Sporturilor „Horia Demian” din Clu-Napoca, formaţia Elan Béarnais Pau-Lacq-Orthez, locul 4 în prezent în campionatul din Franţa, în al doilea meci din faza a doua a grupelor FIBA Europe Cup.

OPINIE Sub semnul neîncrederii și al populismului

Neîncrederea în democrație și accentuarea unor formule populiste par să fie dominantele anului politic international ce stă să se încheie (iar exemplele sunt binecunoscute). E acum vremea bilanțurilor și a previziunilor și nu e lipsit de temei să vedem și noi cum stăm și unde ne aflăm ca țară în acest concert al nemulțumirilor și al noilor opțiuni, îngrijorătoare, pentru unii, doar stranii și temporare, pentru alții.

Euro a revenit la 4,51

Revenirea ușoară a euro față de dolar a limitat ieșirile de capital speculativ de pe piețele de la marginea zonei euro, monedele acestora înregistrând aprecieri modice.

Noii parlamentari de Cluj şi-au primit certificatele

Foto Anca Colibăşanu
Preşedintele Biroului Electoral de Circumscripţie Cluj, judecătorul Monica Trofin, le-a înmânat, luni, în prezenţa prefectului Gheorghe Vuşcan, certificatele doveditoare noilor parlamentari clujeni aleşi.

Consiliul Judeţean Cluj, mână spartă. Instituţia mai plăteşte alte 1,3 milioane de euro pentru închiderea gropii de gunoi de la Pata Rât

Închiderea rampei de gunoi de la Pata Rât a ajuns să coste peste 8 milioane de euro. Din cauza volumului mare de deşeuri depozitate ilegal, închiderea rampei necesită costuri suplimentare care se ridică la peste 1,3 milioane de euro, bani care nu vor fi decontaţi din fonduri europene şi vor trebui plătiţi din bugetul Consiliului Judeţean.