monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Sabău sună mobilizarea sponsorilor la U Cluj: "Ne dorim mai mult sprijin"

FOTO Arhivă Monitorul
Managerul noii echipe de fotbal a Universităţii Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, face apel la un sprijin mai mare din partea oamenilor de afaceri locali. Conducerea „studenţilor” a anunţat miercuri un parteneriat pe trei ani cu o cunoscută companie, dar fostul internaţional cheamă alături de formaţie „oamenii importanţi” din oraş, care să se alăture, nu doar cu inima, ci şi financiar.

Restricţii de circulaţie în centrul Clujului

Începând de joi seară, de la ora 20.00 și până sâmbătă, 16 decembrie 2016, ora 21.30 circulația va fi restricționată în Piața Unirii, pe latura estică, la o singură bandă.

Târg de cadouri „Christmas Days”, de vineri, la Iulius Mall Cluj (P)

Este sezonul cadourilor, iar fiecare își dorește să găsească darul perfect pentru prieteni și familie. Iulius Mall Cluj vine în întâmpinarea clienților săi și în acest an, cu cele mai frumoase și inspirate idei de cadouri, prezentate la „Christmas Days”.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016 - BEC Rezultate finale

PSD a obţinut la Senat 45,67% dintre voturile exprimate la alegerile parlamentare de duminică, la nivel naţional, şi la Camera Deputaţilor - 45,47%, a anunţat, joi, reprezentantul BEC Marian Muhuleţ.
Emanuel Ungureanu a câştigat un mandat la Camera Deputaţilor

Emanuel Ungureanu: „Este o ruşine ca un parlamentar să câştige mai bine decât un medic. Sunt împotriva oricărui privilegiu pentru aleşi”

Liberalii au câştigat, cu emoţii, alegerile parlamentare în judeţul Cluj, cu 27,63 de procente obţinute la Camera Deputaţilor şi 27,99% la Senat, la mică distanţă de PSD, care a obţinut, 25,92% pentru Cameră şi 26,17% pentru Senat. Cele două partide au fost urmate de USR, care a obţinut 15,25% pentru Camera Deputaţilor şi 15,34% la Senat. Noua formaţiune politică îl va trimite în Camera Deputaţilor pe ONG-istul Emanuel Ungureanu, unul dintre parlamentarii “boboci” ai Clujului.

Jurnalist clujean, audiat în dosarul lui Vanghelie: El era duşmanul lui Ponta în interior, noi eram duşmanii lui Ponta din exterior

Realizatorul TV Rareş Bogdan a spus miercuri, la Tribunalul Bucureşti, în declaraţia de martor pe care a dat-o în dosarul lui Marian Vanghelie, că se întâlnea seara târziu cu fostul primar al Sectorului 5, iar unele discuţii au fost şi despre dosarul acestuia, dar că nu i-a spus niciodată că vrea să ia legătură cu persoane influente pentru a schimba soarta cauzei.

A început sezonul petardelor

ITM Cluj avertizează comercianţii de articole pirotehnice că pot risca închisoare şi amenzi de până la 15.000 de lei, dacă încalcă legea. Vânzarea de petarde sau artificii copiilor sub 16 ani este interzisă!

Factura electrică va scădea

Factura finală plătită de populație la energia electrică va scădea cu 1,9 - 2% de la 1 ianuarie 2017, după ce Autoritatea Națională de Reglementare în Energie (ANRE) a decis, ieri, reducerea tarifelor de distribuție și a prețului energiei reglementate pentru populație.