monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Exit-poll IRES. PSD câștigă alegerile

PSD a câștigat alegerile parlamentare din 2016 și, teoretic, poate forma majoritatea parlamentară împreună cu ALDE, potrivit exit-poll-ului IRES, realizat la comanda Digi24. Estimarea este valabilă pe baza datelor culese până la ora 20:00.

Leul a ales aprecierea

De obicei, apropierea alegerilor locale, parlamentare sau prezidențiale au avut efecte depreciative asupra leului. Anul acesta însă moneda națională a avut o evoluție calmă, rezistând chiar și presiunilor care s-au făcut simțite pe piețele internaționale, semn că fundamentele economice satisfac investitorii.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016 Steluţa Cătăniciu: “Am votat pentru parlamentari care să îşi respecte jurământul de credinţă faţă de ţara lor”

Deputatul ALDE Steluţa Cătăniciu şi-a exercitat dreptul de vot la fosta Şcoală nr 10 din cartierul Zorilor. Cătăniciu spune că a votat pentru o majoritate parlamentară care să poată să susţină un guvern al românilor, în care să nu mai existe miniştri care să le spună românilor că drepturile lor sunt un lux.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016 Emil Boc: „Avem nevoie de o guvernare stabilă, pentru că urmează vremuri dificile”

Primarul municipiului Cluj-Napoca Emil Boc a votat la fosta Şcoală numărul 10, din cartierul Zorilor. El a venit alături de soţia sa, în curtea şcolii fiind aşteptat de liderii PNL Cluj şi candidaţi la parlamentare. La ieşire, primarul a declarat că a votat cu cei care cred că România merge înainte, prin investiţii şi locuri de muncă.

Explozie urmată de un incendiu la Facultatea de Chimie

O explozie urmată de un mic incendiu avut loc duminică dimineață la un laborator al Facultății de Chimie a Universității "Babeș-Bolyai" (UBB) din Cluj Napoca, doi angajați ai instituției fiind transportați la spital pentru că ar fi inhalat vapori toxici.