monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Salina Turda, la Târgul Internaţional de Turism de la Londra

Salina Turda este prezentă în aceste zile la Târgul Internaţional de Turism de la Londra – WTM London 2016, alături de Autoritatea Naţională de Turism şi la evenimentele organizate de Ambasada României din Marea Britanie. Prezenţa la acest targ face parte din strategia de promovare a obiectivului turdean iîn piaţa internaţională de turism.

“Povestea chitarei” se joacă duminică la Cluj

După două spectacole cu casa închisă la Sibiu, piesa de teatru “Povestea chitarei” se va juca duminică, 13 noiembrie, ora 19.00, în Sala Academiei de Muzică “Gheorge Dima”. Piesa vine ca o mănuşă pentru cei care iubesc muzica rock şi face referire la condiţia artistului în România şi fenomenul Colectiv.

Aşteptându-l pe... noul preşedinte al SUA

Nervozitatea de pe pieţele financiare internaţionale era ieri în creştere. O situaţie normală pentru ziua în care urma să fie ales noul preşedinte al Statelor Unite.
FOTO: clinicalpsychology.psiedu.ubbcluj.ro/

Universitarii clujeni răbufnesc: "Ora de cercetare, plătită cu mai puţin decât costă un tuns"

Profesorii Universităţii Babeş-Bolyai reclamă slaba finanţare a cercetătorilor români care vor să desfăşoare proiecte cu finanţare europeană, în programul cu finanţare europeană adresat inovării, Orizont 2020. Conform lor, în prezent s-a ajuns la o anomalie, în care finanţările din granturi naţionale prevăd tarife de până la 10 ori mai mari decât cele din programe europene precum cel amintit.

Alegeri în SUA: America își alege cel de-al 45-lea președinte

America își alege azi cel de-al 45-lea președinte, după o campanie electorală plină de surprize, de la desemnarea lui Donald Trump (70 de ani) în postura de candidat al Partidului Republican la Casa Albă și până la dezvăluirile privind neregulile legate de e-mailurile trimise de candidata Partidului Democrat, Hillary Clinton (69 de ani), pe vremea când era secretar de stat al SUA.