monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

FOTO Teren de jumătate de milion de euro pentru micii fotbalişti... şi nu numai, în Parcul "Babeş"

Terenul va găzdui antrenamente şi meciuri de juniori, dar va putea fi şi închiriat. FOTO Ovidiu Cornea
Universitatea Babeş-Bolyai a inaugurat luni, în Parcul Babeş din cartierul clujean Grigorescu, un nou teren sintetic de mari dimensiuni, cu nocturnă, unde se vor pregăti grupele de juniori al clubului sportiv Luceafărul Cluj. Terenul de joc, de ultimă generaţie, a fost amenajat pe o suprafaţă dezafectată, în urma unei investiţii private de 500.000 de euro.

România, vândută la metru pătrat. Cine ne cumpără pământurile şi de ce Clujul nu este important pentru străini? “Porţiunea până la Reghin e Teleormanul Clujului”

Un studiu comandat de parlamentarii europeni arată că străinii au ajuns să controleze până la 40% din terenul arabil al României. Printre marii proprietari sunt cetăţeni libanezi, conţi austrieci, bănci şi companii de asigurări. Un conferenţiar de la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) Cluj atrage atenţia că asistăm la “acapararea ţării pe timp de pace”.

Mesajul lui Emil Boc după protestul felecanilor. “Fac apel la raţionalitate, să nu se manipuleze oamenii”

protest Feleacu
Peste 300 de persoane din comuna Feleacu au protestat duminică faţă de neretrocedarea a peste 400 de hectare de livezi aflate în Cluj-Napoca. Nici Primăria şi nici Prefectura Cluj nu şi-au trimis vreun reprezentat să stea de vorbă cu oamenii. Aşa cum ne-a obişnuit, primarul Emil Boc s-a ascuns în spatele unui microfon de la un post de radio local de unde a reacţionat la protestul felecanilor.

Dragnea se leapădă de Dîncu

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, susţine că nici el, nici PSD nu au cerut ca Vasile Dîncu să fie vicepremier în guvernul actual, spunând că ideea le-a aparţinut prim-ministrului Dacian Cioloş şi preşedintelui Klaus Iohannis.