monitorulcj.ro Menu
ARHIVA
Sursa foto Facebook UDMR

Kelemen Hunor cere majorităţii româneşti să ţină cont de promisiunile făcute la Alba Iulia

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a cerut majorităţii româneşti să ţină cont de promisiunile făcute la Alba Iulia, când în Rezoluţia adoptată atunci s-a vorbit despre egalitate în drepturi. Liderul Uniunii a declarat duminică la Cluj că maghiarii trebuie să se concentreze pe valorile trasilvane "pentru că merită să construieşti un viitor în această ţară".

Protest pe DN 1 între Cluj şi Turda. ”Vor fi mulţi morţi”. Locuitorii comunei Feleacu au ieşit în stradă şi îşi cer drepturile: “Ferească Dumnezeu să vrem sânge”. FOTO - VIDEO

Peste 300 de felecani au ieşit duminică în stradă să protesteze faţă de lucrările de pe DN 1 şi să-şi strige nemulţumirile legate de faptul că Primăria Cluj-Napoca întârzie să le restituie terenurile din ferma Palocsay. Oamenii au adus pancarte cu chipurile bunicilor şi străbunicilor lor şi au scandat “Vrem dreptate”, „Vrem şoseaua cum a fost”, „Nu vă bateţi joc de noi, vrem pământul înapoi”.

Leul așteaptă viitorul președinte al SUA

În perioada analizată leul a avut o evoluție stabilă față de euro, însă s-a apreciat față de dolar în timp ce francul s-a aflat pe creștere.

Ce averi au candidaţii la parlamentare

Unii candidaţi din ţară la alegerile parlamentare din decembrie declară la averi scaune şi măsuţe Biedermeier, venituri obţinute în urma a zeci de oi, o rulotă din 1980, dar şi ceasuri în valoare de 900.000 de euro. Candidaţii de la Cluj nu sunt neapărat cei mai înstăriţi, dar nici nu se pot plânge la capitolul averi.

ANM a emis un COD GALBEN de vânt puternic în judeţul Cluj

Judeţele Bihor, Timiş, Arad, Caraş-Severin, Bistriţa-Năsăud, Maramureş, Cluj, Neamţ şi Suceava sunt sub avertizare cod galben de vânt puternic, emisă de ANM până duminică la ora 15.00 în cazul primelor patru, şi până la 14.00, respectiv 12.10 zona de munte a celorlalte judeţe.

DIICOT: Gaston, Nwakaeme, Galamaz şi Bornescu de la U Cluj nu au fost înregistraţi în contabilitate – rechizitoriu

Bornescu U Cluj foto arhiva Monitorul
Procurorii DIICOT au fost nevoiţi să claseze mai multe acuzaţii de delapidare în cazului lui Florian Walter şi a celorlalţi inculpaţi din dosarul delapidării clubului de Fotbal U Cluj şi nu au putut cerceta modalitatea de aducere a jucătorilor Mendy, Nwakaeme, Galamaz şi Bornescu, pentru că aceştia au evoluat în echipamentul echipei clujene fără să fie înregistraţi în documentele contabile.