monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Silvăşan este optimist înainte de duelul U-BT cu Steaua

FOTO Şandor Manases / u-bt.ro
Antrenorul echipei de baschet masculin U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, Mihai SIlvăşan, este optimist înainte de meciul de sâmbătă dintre U-BT Cluj-Napoca şi Steaua Bucureşti, programat în capitală.

Patru tineri, arestaţi preventiv pentru trafic de droguri la Cluj

FOTO IPJ Cluj
Poliţiştii clujeni au reţinut patru tineri suspecţi de trafic cu droguri de risc şi de mare risc şi de operaţiuni ilicite cu substanţe care ar putea avea proprietăţi psihoactive. Cei patru au fost ulterior arestaţi preventiv.

Bătăuşul care a băgat un bărbat în spital s-a predat la Poliţie. A fost reţinut

Polițiștii au reținut, pentru 24 de ore, tânărul implicat într-o altercație în Piaţa Mărăşti în urma căreia un bărbat, de 53 de ani, a ajuns în stare gravă la spital. Tânărul s-a predat singur la poliţie la mai bine de o săptămână de la agresiune, după ce s-a recunoscut în imaginile difuzate de poliţie.

Anunt ANGAJARE

Institutul Oncologic “Prof.Dr.Ion Chiricuţă” Cluj-Napoca organizează concurs pentru ocuparea postului de Muncitor necalificat în cadrul departamentului administrativ – Bloc alimentar

Europarlamentar, la Cluj: "Vulgarizarea şi tabloidizarea politică devin acceptabile. Este regretabil și periculos"

FOTO eppgroup.eu
Europarlamentarul Iuliu Winkler a opinat joi la Cluj că, în contextul Brexit-ului şi a unor atitudini verbale discriminatorii la adresa unor emigranţi, fie ei polonezi, bulgari sau români, în spațiul european se perpetuează o tabloidizare și vulgarizare a comunicării politice, care tinde să devină acceptabilă, ceea ce este „regretabil şi periculos”.