monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

TOATE parcările între Polivalentă şi Primărie vor fi DESFIINŢATE. Boc nu renunţă la pasajele subterane şi supraterane

După ce tarifele la parcări în zona ultra centrală a municipiului Cluj-Napoca au fost dublate începând de anul viitor, Emil Boc mai dă o lovitură şoferilor: desfiinţează toate parcările între Sala Polivalentă şi Primărie. Primarul Clujului vrea să umple, în acest fel, parkingurile de la Polivalentă şi Cluj Arena, care în majoritatea timpului, cu excepţia evenimentelor, stau goale.

Atenție administratori! Datornicii la întreținere, executați silit

Veste proastă pentru cei care au datorii la întreţinere. Vor fi executaţi silit dacă nu-şi plătesc facturile la apă, căldură sau gunoi în termen de 45 de zile. Pentru cei de la bloc, executate silit vor fi asociațiile de locatari, care vor cere apoi în instanță recuperarea datoriilor de la cei care nu plătesc întreținerea.

Gripa aviară a ajuns în România

Autoritatea Sanitară Veterinară confirmă prezenţa virusului influenţei aviare, subtipul H5N8, pe teritorul României, după ce acesta ar fi provocat moartea unei lebede la Constanţa.

COMUNICAT DE PRESA

Privind inchirierea prin licitatiepublica a unor spaţii /modul pentru comercializare a unor produse specifice zonei, a produselor preambalate, a suvenirurilor si spatii pentru alimentatie publica.

Cum sărbătoresc clujenii ziua de 1 Decembrie

Clujenii sunt aşteptaţi să participe la o serie de evenimente cu ocazia zilei de 1 Decembrie. De asemenea, spre seară, vor putea asista la concertele trupelor Holograf și DJ Project , care vor avea loc în Piaţa Unirii.

OPINIE Ce vor oamenii

Sunt tot mai clare semnele, tot mai evidente simptomele și tot mai apăsate semnalele de alarmă că omenirea se îndreaptă, din nou, către un moment de răscruce.

Re-descoperă Clujul pe care l-ai bătut la pas

Profesorul Bogosavlievici alături de cititorii lucrării care pune între coperţi informaţiile prezentate în tuturile organizate în vara lui 2016. FOTO Radu Munteanu
Profesorul de istorie Vladimir-Alexandru Bogosavlievici, unul din cei mai apreciaţi ghizi din oraş şi asociaţia Vechiul Cluj au transformat conţinutul periplurilor organizate în această vară în zona centrală a municipiului într-un material de prezentare a urbei, bilingv, cu genericul „Re-descoperim Clujului”.
FOTO u-bt.ro

U-Banca Transilvania a învins campioana

U-Banca Transilvania a depășit CSM CSU Oradea în derby-ul etapei a 10-a, după un meci echilibrat, controlat de echipa clujeană în ultimul sfert.