monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Un nou protest în Feleacu. Manifestanţii au demonstrat împotriva refuzului autorităţilor de a le face dreptate. “Ne-au distrus şoseaua! Ne mor copiii, nu ajung salvările la noi”

Peste 300 de persoane din localitatea Feleacu au protestat, duminică, faţă de amplasarea de către CNADNR a unor separatoare de benzi pe DN1E60 şi faţă de neretrocedarea a 600 hectare de livezi şi au cerut explicaţii autorităţilor. Manifestanţii au atras atenţia şi că din cauza şoselei distruse, salvările nu mai ajung la timp când are loc un accident.

Se fac angajări. Locuri de muncă în Europa, prin reţeaua EURES

Cei care sunt în căutarea unui loc de muncă într-o ţară europeană se pot înscrie în reţeaua EURES. Sunt vacante circa 1.800 de locuri de muncă, verificate de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) şi girate de Comisia Europeană. Însă pe aceste posturi concurează toţi cetăţenii UE.

Dolarul s-a urcat în acceleratul de 4,30

Speranţele puse de investitori în faptul că procesul de creştere şi consolidare al economiei americane început sub administraţia Obama va continua şi sub conducerea noului preşedinte Donald Trump, au împins dolarul spre noi maxime.

Alertă meteo de vreme rea

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, în dimineaţa asta, o informare meteorologică de vreme rea, valabilă de duminică de la ora 16.00 până marţi la ora 23.00.

Accident rutier grav în Italia. 8 români au fost răniţi, după ce un autocar s-a răsturnat

Un autocar al firmei Atlassib care circula pe ruta Franţa şi România s-a răsturnat pe marginea Autostrăzii 4 din Italia, între localităţile Latisana şi San Giorgio. 8 dintre cei 36 de pasageri au fost răniţi. Cel mai grav dintre aceştia a fost transportat cu ambulanţa în oraşul Udine. Alţi 4 au fost duşi la Latisana şi 3 la Palmanova, scrie Gândul.