monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Poliţiştii, depăşiţi de era Facebook

Poliţiştii îi avertizează pe cetăţeni să aibă grijă ce informaţii postează pe facebook sau alte reţele de socializare, deoarece, în acest mod, riscă să ofere ponturi unor persoane care caută, în acest mod, locuinţe din care să fure, a menţionat miercuri, la Cluj-Napoca, comisarul-şef Helena Şipoş, din cadrul IGPR, cu prilejul lansării campaniei ''Protejează-ţi locuinţa şi afacerea! Trăieşte în siguranţă!''.

Concert simfonic sub bagheta dirijorului Mika Eichenholz

Orchestra Filarmonicii de Stat „Transilvania”, sub bagheta maestrului Mika Eichenholz, va interpreta vineri, 25 noiembrie, de la ora 19, Uvertura operei „Armida” de Joseph Haydn, Simfonia a III-a în Fa major, de Brahms şi Concertul pentru oboi, în Do major, de Haydn, interpretat de solistul Adrian Cioban.

Cei care au venituri din chirii depun Declarația 220

Persoanele care obțin venituri din închirierea bunurilor din patrimoniul personal, altele decât veniturile din arendare, trebuie să completeze și să depună la ANAF Declarația 220 privind venitul estimat/norma de venit (Formularul 220), în maxim 30 de zile de la încheierea contractului, anunță într-un comunicat Agenția Națională de Administrare Fiscală.

U-BT joacă astăzi în Cipru

FOTO arhivă / Şandor Manases / u-bt.ro
U-Banca Transilvania joacă astăzi de la ora 19 în Cipru ultimul meci din Grupa G a FIBA Europe Cup, cu Petrolina AEK Larnaca.