monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Călin Popescu Tăriceanu, la Cluj: “Guvernul care va urma după alegeri va trebui să stabilească o ţintă de aderare la euro”

Preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a comentat ieri, la Cluj, declaraţia preşedintelui Klaus Iohannis de săptămâna trecută, potrivit căreia România nu are un termen limită şi nici nu este bine să aibă unul referitor la aderarea la zona euro. În opinia acestuia, următorul guvern va trebui să stabilească un orizont de timp pentru aderarea României la moneda euro.

Mișcări minime ale cursurilor

Menținerea la cote reduse a volumelor de tranzacționare din piața valutară locală și revenirea ușoară a apetitului pentru risc pe cele internaționale au determinat mișcări minime ale cursurilor principalelor valute.

Wizz Air se mută de la Mureş la Cluj pentru un an de zile

Dacă iniţial conducerea Aeroportului Transilvania din Târgu Mureş anunţa că pentru următoarele două săptămâni Wizz Air a decis să îşi mute toate cursele pe Aeroportul din Cluj-Napoca, se pare că termenul s-a prelungit la un an.
Aurelia

Trofeul Carpaţi, turneul la care „Mika” spune adio naţionalei

Trei naţionale de top participă sâmbătă şi duminică, 26-27 noiembrie, la Sala Polivalentă din Cluj, la cea de-a 38-a ediţie a Trofeului Carpaţi: Olanda, vicecampioana mondială en-titre, România, medaliată cu bronz la CM 2015 şi Ungaria, una din echipele puternice ale handbalului mondial, cărora li se va alătura România B. "Mika" Brădeanu spune adio naționalei după acest turneu