monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Principalele valute au făcut mici pași înapoi

Leul a recuperat o parte din pierderile suferite zilele trecute în fața principalelor valute, în condițiile pe piețele internaționale au scăzut plasamentele în moneda americană.

Olimpiada CuGeT și-a aflat finaliștii. „Avram Iancu”, „George Coșbuc” și Liceul de Informatică sunt din nou în top

51 dintre cei 600 de semifinaliști care au concurat săptămâna trecută în cadrul celei de-a doua ediții a Olimpiadei de Cultură Generală a Tinerilor Clujeni – CuGeT s-au calificat în finala care se va desfășura sâmbătă, 26 noiembrie, la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA) din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”.

Cât mai costă o afacere la mâna a doua în Cluj

Bar de vânzare de pe Pezișa, Hașdeu, 40.000 de euro
Potenţialii cumpărători beneficiază de varietate dacă decid să-şi investească banii într-o afacere second hand, atât în privința prețului, cât și a domeniului de activitate.

Când va desemna Parlamentul NOUA conducere a AEP

Președintele Camerei Deputaților, Florin Iordache (PSD), a anunțat că actualul Parlament nu se mai poate reuni pentru a desemna o nouă conducere a Autorităţii Electorale Permanente (AEP), după arestarea preşedintei Ana Maria Pătru pentru trafic de influenţă şi spălare de bani.

Programul "Rabla 2016" primește buget suplimentar de 23 de milioane lei

Programul "Rabla" primește o suplimentare de 3.538 de vouchere, în valoare de aproximativ 23 de milioane de lei, iar termenul pentru depunerea dosarelor de către persoanele fizice și juridice se prelungește până la data de 15 decembrie 2016, a anunțat Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor (MMAP), într-un comunicat de presă transmis astăzi.