monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

România misogină

O treime dintre candidaţii la parlamentare sunt femei, dar nu neapărat pe locuri eligibile.

Clujul, în topul oraşelor în privinţa shopping-ului online

Potrivit statisticilor, clujenii aleg să cumpere tot mai mult din mediul online. Sursa foto: syc-oh.com
Românii sunt din ce în ce mai interesaţi de shoppingul online. În topul preferinţelor, cu cele mai multe articole comandate, au fost hainele, articolele sportive, pantofii, lenjeria intimă şi obiectele pentru casă, potrivit statisticilor unui magazin online de haine.

O treime din populația de la sat deține un cont bancar; mulți au avut card, dar nu mai vor

Mediul rural din România este slab bancarizat, având în vedere că doar puțin peste o treime (35%) din populația din această zonă deține un cont bancar, iar mulți dintre cei care au declarat că nu dețin un card bancar spun că au avut unul, dar nu vor să își mai facă, conform unui studiu prezentat cu ocazia aniversări a 20 de ani carduri în România.

Ziua şi accidentul în Vâlcele

La data de 13 noiembrie, în jurul orei 13:15, pe DN1 E60, pe raza comunei Feleacu, în afara localităţii Vâlcele, s-a produs un accident rutier pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum.

U-BT rămâne lider în Liga Naţională, după victoria cu Craiova

Dykes și-a sărbătorit sâmbătă ziua de naștere. FOTO arhivă / Șandor Manases
Echipa de baschet masculin U-Banca Transilvania Cluj-Napoca a câştigat cu 80-71 partida cu SCM U Craiova jucată duminică seară, în etapa a 8-a din Liga Naţională de Baschet Masculin. Pentru clujeni urmează un derby de foc în FIBA Europe Cup, cu Gaziantep Basketbol, miercuri la Cluj.