monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

POZA ZILEI Incompetenţi, înfrânţi de primii fulgi de nea

zapada strada Republicii
Străzile Clujului sunt „sticlă”. Prima zăpadă mai serioasă a adus şi primele probleme în trafic. Chiar dacă ninge de ore bune, niciun utilaj de deszăpezire nu a ieşit pe străzi, nici măcar pe străzile intens circulate sau aflate în pantă.

Euro a încheiat săptămâna la 4,52 lei

Alegerile prezidențiale din SUA și victoria neașteptată a lui Donald Trump au fost principalele teme care au dominat piețele internaționale dar și cea locală, leul având o evoluție depreciativă față de principalele valute.

Şapte curse aeriene au întârzieri din cauza gheţii depuse pe avioane pe Aeroportul Cluj

Ninsoarea de duminică dimineaţă a creat probleme şi pe Aeroportul Internaţional Cluj, unde şapte aeronave au rămas la sol şi au decolat cu întârziere din cauza ninsorii şi a faptului că stratul de gheaţă de pe aeronave nu a putut fi îndepărtat, alte curse internaţionale şi interne având în continuare întârzieri de zeci de minute.

Cod galben de intensificări ale vântului în Transilvania

Administrația Națională de Meteorologie a emis duminică dimineața o avertizare Cod galben de intensificări ale vântului pentru sudul, estul și centrul țării și , respectiv, ninsori moderate cantitativ în nordul și centrul țării, valabilă duminică, între orele 9:00-20:00.

A venit IARNA la Cluj!

Clujul a fost acoperit de zăpadă noaptea trecută. Ninsorile puternice şi temperatura scăzută au făcut ca stratul de zăpadă depus să aibă deja câţiva centimetri.