monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Tenismenele încep antrenamentele pentru Fed Cup

Pregătirile pentru meciurile de tenis din Fed Cup de la sfârșitul săptămânii viitoare dintre naționalele României și Cehiei au ajuns pe ultima sută de metri.

PNL Cluj și-a validat candidații la majoritatea primăriilor din județ

Liberalii clujeni și-au validat zilele trecute majoritatea candidaților la primăriile din județ. Pe lista celor validați se regăsește și primarul localității Turda, Tudor Ștefănie, care inițial a anunțat că nu va mai candida pentru încă un mandat.

Trăind printre caricaturi: „Oamenii au tendința de a cere de la artist lucruri gratuite”

Foto Saul Pop
A trecut mai bine de un an de când simbolul exprimării libere în Europa era răpus de gloanțele fanaticilor islamiști. În ianuarie 2015 Parisul, iar mai apoi Europa plângeau moartea caricaturișilor de la Charlie Hebdo. La scurt timp după acest eveniment în marile piețe erau oameni care purtau imagini în care se putea vedea creionul rupt de cruzimea purtătorilor de mitraliere.

Pe ministrul Sănătății îl ia gura pe dinainte

Ministrul Sănătăţii, clujeanul Patriciu Achimaş-Cadariu, este acuzat de declaraţii "intolerabile" şi " jignitoare la adresa poporului român". Achimaș este al doilea ministru clujean pe care îl ia gura pe dinainte, după Ioan Rus. Acesta afirma anul trecut că în timp ce bărbaţii trag în construcţii prin străinătate copiii rămaşi în Romania se fac golani şi nevestele devin curve.

Bătrână accidentată grav în Mănăştur de un şofer neatent

O bătrână în vârstă de 88 de ani a ajuns cu răni grave la spital după ce a fost lovită de un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani. Accidentul a avut loc sâmbătă dimineaţa la ora 10:00, pe strada Parâng din Cluj-Napoca.