monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Facebook-ul vrea să scape de clasicul like

sursă foto: BBC
Rețeaua de socializare Facebook va deveni mai complexă. În loc de un simplu like, utilizatorii vor putea folosi ceva ce se numesc ”reacții”.

Nu muncesc, dar strâng averi

Unii consilieri județeni liberali nu s-au remarcat prin nimic în forul județean, de la începutul mandatului și până în prezent. Cu toate acestea, au reușit să strângă mașini, case de vacanță și apartamente.

Maternity Fest - festivalul gravidelor și bebelușilor vine Cluj

Weekend-ul 5 -7 februarie aduce un nou concept de eveniment: Târgul de Servicii Medicale și Îngrijire Corporală ajuns la a 3-a ediție și Festivalul Gravidelor – Maternity Fest, ambele organizate în același weekend și în aceeași locație: mall-ul din Floreşti.

Bani din teatru pentru Robi

Foto: Saul Pop
Acțiunile de caritate pentru Robi continuă, iar de data aceasta prin artă. Oamenii sunt invitați să vizioneze o piesă de teatru, iar intrarea se face pe bază de donație.

Istoricii clujeni reacţionează la schimbările din programa şcolară

Reprezentanţii Facultăţii de Istorie şi Filosofie a Universităţii ”Babeş-Bolyai" (UBB) Cluj-Napoca susţin că, dacă istoria nu este predată în condiţii decente, două ore pe săptămână, pe parcursul întregului ciclu gimnazial, atunci poate ar fi mai bine să se renunţe de tot la această materie.

Drapelul lui Avram Iancu nu este al lui Avram Iancu

Foto: Saul Pop
Din discuțiile ce au avut loc în cadrul expoziției de o zi dedicată Drapelului de luptă al unei legiuni a lui Avram Iancu, s-au aflat mai multe detalii despre originea steagului.