monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Şampoanele pentru copii, pline cu substanţe toxice

Şampoanele pentru copii, pline cu substanţe toxice
Un studiu realizat de un ONG din România, pe un eşantion de 55 de şampoane pentru copii şi bebeluşi arată că majoritatea produselor conţin substanţe care nu au ce căuta în compoziţia lor.

200.000 de soldaţi mobilizaţi în lupta cu virusul Zika

Cu 8 luni înainte de Jocurile Olimpice de la Rio, autorităţile din Brazilia au decis să trimită mii de soldaţi în nordul ţării pentru a lupta împotriva ţânţarilor care poartă misteriosul virus Zika.

Marea Britanie şi Franţa, sub teroare

14 şcoli din Anglia au fost închise după ce au primit ameninţări cu bombe, iar cinci licee din Paris au fost vizate de alerte cu bombă.

Adio convorbiri telefonice!

Tot mai mulţi tineri îşi folosesc telefoanele mobile pentru aplicaţii în detrimentul conversaţiilor telefonice. O arată şi datele, o recunosc şi tinerii. Costurile inexistente ale aplicaţiilor mobile care facilitează comunicarea, dar şi socializarea online, le fac cu ochiul noilor generaţii născute după 1980.

UPDATE: Fostul primar Sorin Apostu rămâne în închisoare

Tribunalul Bistriţa-Năsăud a judecat miercuri, 27 ianuarie, contestaţia Direcţiei Naţionale Anticorupţie la decizia din 30 decembrie 2015 a Judecătoriei Bistriţa, care a admis propunerea de liberare condiţionată a fostului primar clujean Sorin Apostu, luată de comisia de specialitate din cadrul Penitenciarului Bistriţa.

Un clujean i-a dat în judecată pe Mihai Morar şi Daniel Buzdugan

sursa foto: paginademedia.ro
Judecătorii au admis cererea făcută de blogger-ul clujean Radu Valentin Băzăvan, alias Groparu, care îi acuză pe Mihai Morar şi Daniel Buzdugan că i-au furat glumele. Cei doi oameni de radio au fost daţi pe mâna procurorilor şi sunt cercetaţi penal pentru infracţiuni pedepsite cu până la patru ani de închisoare.

Patronatele și sindicatele din industria alimentară cer demisia ministrului Mediului. Colaps pe colectarea deșeurilor

Patronatele și sindicatele din industria alimentară solicită suspendarea obligației de plată a contribuției privind reciclarea ambalajelor până la crearea unui cadru legislativ "transparent, echitabil și controlabil" pentru toți actorii din lanțul de reciclare, solicitând la unison demiterea ministrului Mediului pentru proasta gestionare a sistemului de colectare și reciclare și lipsa de control a autorităților.