monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Clujeni în căutarea vindecărilor miraculoase

Terapia Bowen cunoscută și ca Terapia Bowtech este o tehnică holistică ce a început să aibă din ce în ce mai mulți susținători în ultimii zece ani de când a apărut în România.

Halep nu mai vine la Cluj

Jucătoarea de tenis Simona Halep, numărul 2 mondial, a anunţat, duminică, pe contul său de Facebook, că va fi supusă unei intervenţii chirurgicale, astfel că nu va participa la meciul României cu Cehia din Fed Cup, dar nici la turneele de la Doha şi Dubai.

Euro scade spre 4,52 lei

Ocrotit, discret, de banca centrală, leul a depăşit o nouă săptămână marcată de turbulenţe, precum încetinirea economiei chineze, prăbuşirea preţurilor la materiile prime sau căderea în picaj a rublei ruse.

OPINIE: Gunoi bagi, gunoi iese. Sau de ce nu contează numărul tururilor de scrutin dacă politicienii sunt de rahat

În teoria mașinilor de calcul - o materie anterioară cursurilor de informatică ori de programare din zilele noastre - circula o vorbă, foarte des utilizată pentru a justifica infailibilitatea mașinăriei în relația cu eroarea umană: gunoi bagi, gunoi iese (Garbage in, garbage out! - expresia originală, în limba engleză). Adică, oricât ar fi de performant calculatorul, dacă datele introduse sunt greșite, în mod inevitabil rezultatul va fi eronat.