monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Salarii enorme la o companie de stat din Cluj

Cei 19 salariați pe care compania de proiect Hidro Tarnița din judeţul Cluj îi avea la finele anului 2015 au obținut anul trecut un salariu mediu lunar brut de 7.384 lei de persoană, determinat pe baza cheltuielilor cu salariile, potrivit bugetului de venituri și cheltuieli al societății pentru anul 2015.

Consilierii județeni UDMR nu aleargă după averi

Dacă social democrații din forul județean strâng case, apartamente, mașini și bijuterii, nu același lucru se poate spune despre consilierii UDMR, ale căror averi sunt modeste.

FRF suflă și-n foc pentru Arena Națională

În cazul în care Arena Națională nu va primi acordul ISU în cel mai scurt timp, meciul de gală a naționalei României se va disputa, cel mai probabil, pe Cluj Arena.

Firma lui Rareş Bogdan primeşte şi anul acesta o felie din bugetul local

Firma lui Rareş Bogdan primeşte şi anul acesta o felie din bugetul local
Trend Communication SRL, firma jurnalistului Rareş Bogdan a fost singurul ofertant în urma anunţului de achiziţie publică al Primăriei Cluj-Napoca, pentru monitorizarea presei. Cum era de aşteptat, a şi câştigat licitaţia, cu o ofertă de 60.000 lei, mai mică cu 3.000 lei decât estimarea autorităţilor locale.

Ana Moura, prințesa fado, un palmares impresionant

După marele succes cu „Desfado”, cel mai bine vândut album portughez din ultimul timp care a câștigat discul de platină, Ana Moura și-a surprins fanii prin lansarea la finele anului trecut al celui de-al șaselea album al său, „Moura”.