monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Conservele de carne, “bombe” pline de E-uri cancerigene

Conservele de carne, “bombe” pline de E-uri cancerigene
25% dintre conservele din carne analizate conțin carne separată mecanic, adică țesut muscular, cartilagii, vase de sânge, nervi, țesut conjunctiv și sunt aditivate cu caragenan, carmin, monoglutamat de sodiu și nitrit de sodiu.

OPINIE: „Dezcorcirea” Basarabiei

Merită a vorbi în România despre Moldova, adică Republica Moldova, adică Basarabia, după atâtea speranțe și dezamăgiri? Raționaliștii ar spune că, da, merită, dar fără orizont, scepticii ar zice ce spun dintotdeauna, nicio șansă, în vreme ce optimiștii ar mai aprinde încă o dată flacăra speranței, a norocului, a providenței.

Liberalii discută validarea candidaturilor pentru alegerile locale

Conducerea PNL se întruneşte, luni, la Parlament, pentru a valida candidaţii la alegerile locale din 15-20 de municipii reşedinţă de judeţ, una dintre candidaturile care ar urma să primească undă verde fiind cea a lui Emil Boc la Cluj. Liberalii vor discuta şi o recomandare adresată filialelor de a aloca o treime din locurile de consilieri municipali şi judeţeni pentru “oameni noi”.

Deputatul Ioan Oltean, audiat la Direcţia Naţională Anticorupţie

Ioan Oltean a venit, luni, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) pentru a fi audiat, deputatul fiind cercetat sub control judiciar într-un dosar în care este acuzat de intervenţii la ANRP pentru despăgubirea ilegală a omului de afaceri Mihai Rotaru, de la care ar fi primit mită 600.000 de euro.

Un medic a fost găsit spânzurat

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, medic de profesie, a fost găsit spânzurat în Cheile Turzii. Bărbatul a lăsat în urma sa o soţie şi doi copii.