monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Visul lui Robi a devenit realitate

Robert Lukaci, vânzătorul ambulant din centrul Clujului, își va vedea visul cu ochii în următoarele zile: un cărucior modern cu ajutorul căruia să-şi ducă afacerea mai departe.

Lupta pentru promovare. Salvarea unui sport nobil, rugby-ul

Irina Hîrjete are o experiență de peste 8 ani ca și jucătoare de rugby, ea ajutând la punerea bazei echipei de rugby Universitatea Cluj. Irina a povestit pentru Monitorul de Cluj frumusețea acestui sport nobil, dar și despre echipa care reprezintă clujenii.

Se schimbă admiterea la rezidenţiat?

Ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş-Cadariu, spune într-un interviu că va fi regândită procedura de admitere la rezidenţiat, luându-se în calcul ca toţi cei care au obţinut punctaj de promovare să îşi găsească un post, în condiţiile în care sunt multe localităţi fără medici.

Maraton de filme în cinstea lui Florin Piersic

Cel mai tânăr și iubitor suflet al cinematografiei românești, Florin Piersic, își va sărbători cei 80 de ani de viață alături de cei mai dragi și apropiați prieteni ai săi - spectatorii clujeni - la cinematograful care-i poartă numele.

OPINIE: EXCLUSIV! Deznodământ incredibil al cazului Bodnariu. Deputații români cer suspendarea președintelui Norvegiei!

„Mergem (în Norvegia - n.r.) pentru că vrem doar să aflăm că s-au respectat toate normele legale în acest caz (Bodnariu - n.r.)!” Declarația îi aparține deputatului PNL Mircea Dolha, care, îngrijorat de modul în care norvegienii aplică democrația, a făcut o conferință de presă pentru a anunța vizita unei delegații parlamentare la Oslo.

UBB, premiată pentru implicare în protecția mediului

Asociația Planeta Verde, împreună cu Asociația Română de Mediu au desemnat Universitatea Babeș-Bolyai câștigătoare a premiului de „Conștientizare, educare și cercetare” în domeniul mediului.

16 ani de la moartea lui Ion Raţiu

sursa foto: istorie-pe-scurt.ro
Familia Raţiu şi apropiaţi ai acesteia participă astăzi la slujba de pomenire şi Parastasul lui Ion Augustin Nicolae Raţiu.