monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Copiii Clujului au simț civic – GALERIE FOTO

Pe străzile din Cluj-Napoca s-a desfășurat astăzi un marș antiviolență, la care au participat aproximativ 30 de elevi ai Școlii Gimnaziale „Nicolae Iorga”. Copiii s-au pregătit cu tricouri inscripționate și pancarte lucrate de ei cu mesaje precum „Violența naște violență!”, „Mai bine să prevenim violența decât să suportăm consecințele ei!”, „Violența este arma celor slabi!”, dar și cu multă dorință de a striga tare „Așa nu mai merge!”.

Patru preşedinţi în patru ani

Dacă în mod normal un primar sau un preşedinte de consiliu judeţean se alege pentru un mandat de patru ani, la Cluj-Napoca am asistat la o performanţă greu de egalat pentru orice administraţie publică din România: patru preşedinţi în patru ani. Lupta pentru putere a fost mai aprigă decât niciodată, în timp ce marile proiecte ale judeţului zac închise în sertare fără ca nimeni să se atingă de ele.

DNA s-a sesizat din oficiu în cazul cărţilor scrise de deţinuţi. Sunt implicaţi profesori universitari din Cluj

DNA a deschis dosar penal in rem în cazul cărţilor scrise de către deţinuţi şi face verificări privind favorizarea făptuitorului, fiind vizaţi profesori universitari care au coordonat sau validat lucrările, reprezentanţii editurilor care le-au publicat şi funcţionari ai ANP care au propus eliberarea. Sunt verificaţi profesori din Cluj care au avizat lucrări fără să le citească.

Cod galben de vânt la Cluj

Agenţia Naţională de Meteorologie (ANM) a lansat astăzi o avertizare de cod galben de vânt pentru Cluj.

Haideţi să îl ajutăm pe Robi! Are nevoie de 2.500 euro - FOTO

Robert Lukaci, tânărul care zi de zi împinge prin oraş o gheretă enormă din tablă, încărcată cu produse auto, în special odorizante este cunoscut de tot oraşul. El are propria firmă şi supravieţuieşte din vânzarea mărfii. Are nevoie acum de ajutorul nostru.