monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Cu iepurele pe autobuz. Pasagerii, nervoși - GALERIE FOTO

Un „călător” special s-a plimbat miercuri seara cu mijloacele de transport public în comun. Un iepure imens împreună cu proprietarul său au stârnit atât curiozitatea dar și nervii călătorilor care circulau cu un autobuz.

Autorii clujeni scriu cărți de calitate

Sursă poză: wolfson.cam.ac.uk
Fiindcă de obicei la începutul anului nou se trage linie pentru a se vedea ce a fost bine și ce a fost rău în anul precedent, site-ul bookaholic îndeamnă cititorii să tragă linie și să voteze cele mai bune cărți românești ale anului 2015.

OPINIE: Şi cu reprezentativitatea ce facem?

Un tur de scrutin, două sau nouă nu înseamnă nimic pentru democraţie dacă omitem esenţialul: pe cine reprezintă primarul ce urmează să fie ales!

Războiul pentru un steag a cărui origine este incertă

Drapelul lui Avram Iancu ce datează din 1848 va fi pus spre vânzare în cadrul unei licitații pe data pe 3 februarie. Însă este autentic acest drapel? Specialiștii ne spun care sunt șansele ca acest steag să fi aparținut unei legiuni ale armatei lui Avram Iancu.

Totul până la bani. Universităţile din Cluj fac un pas în spate când vine vorba de susţinerea Capitalei Europene a Culturii

Universităţile din Cluj au refuzat propunerea Asociaţiei “Cluj-Napoca 2021 – Capitală Culturală Europeană” de mărire a cotizaţiilor pentru anul 2016 în vederea finalizării aplicaţiei cu care se va prezenta în finala competiţiei. În schimb, Primăria Cluj-Napoca, prin vocea primarului Emil Boc a anunţat că, alături de Consiliul Judeţean, va aloca mai mulţi bani din bugetul local pentru susţinerea candidaturii care să acopere deficitul cauzat de neimplicarea universităţilor.

Simona Halep VA JUCA la Cluj

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, a confimat pentru ProSport că Simona Halep va face parte din echipa României pentru meciul cu Cehia, din sferturile de finală ale FED Cup

Succes clujean la Săptămâna Verde de la Berlin

Peste 400 de mii de berlinezi au vizitat standul amenajat de Asociaţia Produs de Cluj la Grune Woche, Expoziția pentru industrie alimentară, agricultură și horticultură, Săptămâna Verde, de la Berlin. La acest eveniment, Asociaţia a fost prezentă cu cinci parteneri locali, respectiv trei producători şi doi artizani.