monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Cum va fi vremea în următoarele 7 zile

Cum va fi vremea în următoarele 7 zile
Conform estimării publicate de ANM, în săptămâna 07 – 13 septembrie vremea se menţine uşor mai răcoroasă decât în mod obişnuit pentru această perioadă, în majoritatea regiunilor ţării.

Mesaj de felicitare din partea domnului Primar Tudor Ştefănie

“Sfânta Fecioară Maria al cărei nume îl purtaţi să vă ocrotească mereu pe toţi cei care astăzi, 8 Septembrie 2015, vă sărbătoriţi ziua onomastică! La ceas de sărbătoare creştină vă doresc să aveţi parte de sănătate, bunăstare şi pace interioară.
sursa foto: ziardeapahida.ro

Un bărbat a murit din cauza unei fracturi la picior

Tragedia a avut loc acum două săptămâni, bărbatul fiind îngropat în cursul zilei de luni, 7 septembrie. Petru Păcurar era din Sânicoară şi avea vârsta de 44 de ani. Cunoscuţii şi locuitorii din Sânnicoară sunt acum revoltați şi susţin că medicii l-au lăsat să moară pe Petru Păcurar.

Francul elveţian a pierdut doi bani

Francul elveţian a pierdut doi bani
Evoluţia leului faţă de euro şi dolar a fost una calmă, de uşoară apreciere, în timp ce francul elveţian a pierdut doi bani.

Liceul Mihai Eminescu, ÎNCHIS! Elevii vor studia la alte licee. Unitatea de învăţământ arată ca după bombardament: praf, dezordine şi reparaţii de mântuială – GALERIE FOTO VIDEO

Autoritățile i-au prins cu „mâna în sac” pe șmecherii care-și bat joc de banii publici. Lucrările de reabilitare și modernizare de la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” Cluj-Napoca scot la suprafață nereguli grave privind modul în care firmele care câștigă licitațiile înțeleg să-și respecte angajamentele. Deși firma care a câștigat licitația de reabilitare a liceului s-a angajat să aducă 105 muncitori zilnic pe șantier, realitatea este cu totul alta: mai mult de 10 muncitori nu au fost văzuți să lucreze niciodată. Halucinant este că o recunoaște până și responsabilul de șantier.