monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

O clujeancă şi-a plătit lunar ratele, dar este executată silit

sursa foto: ARHIVA
O mamă singură din Cluj-Napoca riscă ajungă pe drumuri, cu cei doi copii ai ei, după ce Bancpost și firma ERB NEW EUROPE FUNDING ll B.V., la care are un credit în franci elvețieni, i-a declarat creditul scadent anticipat, deși potrivit chitanțelor rezultă că și-a plătit datoriile către bancă lună de lună, inclusiv în august.

România, ţara tuturor posibilităţilor. Autostrada Sebeş – Turda nu are autorizaţie de construire

Pentru mai bine de 66 de km din cei 70 ai autostrăzii A10 Sebeş - Turda nu au fost emise până în prezent autorizaţiile de construire cu toate că firmele constructoare lucrează încă din 2014 şi pe anumite loturi stadiul lucrărilor a trecut deja de o treime. Mai mult, deşi Compania de Autostrăzi recunoaşte că autorizaţiile de construire sunt obligatorii pentru a se putea lucra, constructorii şi-au primit o parte din bani pe lucrarile deja executate.

Consilierii necunoscuți ai Clujului: Irimie Popa, consilierul chiulangiu

Dacă îi vezi lângă un stâlp, mai degrabă saluţi stâlpul! Cu un an înaintea alegerilor locale, Monitorul de Cluj vă arată cât sunt de invizibili politicienii în ochii cetăţenilor. În seria pe care o realizăm, urmează social democratul Irimie Popa.

Ghinion chior pentru un mire! A avut accident în ziua nunţii

sursa foto: dejeanul.ro
Un accident rutier a avut loc sâmbătă, 5 septembrie, în Cuzdrioara, în care au fost implicate trei autoturisme. Accidentul a fost produs de o şoferiţă care a intrat în coliziune cu un autoturism Skoda, condus de un bărbat. Coliziunea puternică a aruncat maşina condusă de bărbat într-un autoturism parcat pe marginea drumului.