monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Tensiuni între Rusia şi SUA privind situaţia din Siria

Secretarul de Stat John Kerry şi ministrul rus de Externe Serghei Lavrov au discutat duminică, la New York, la ONU, despre implicarea Rusiei în Siria, căi de evitare a unor a incidente în conflict şi posibilitatea unei tranziţii în această ţară devastată de un război civil.

Programul bazinului de inot in luna octombrie

In vederea unei organizari optime a activitatii la Bazinul de Inot Turda, aflat in administrarea societatii Turda Salina Durgau S.A., va aducem la cunostiinta ca incepand cu data de 1 octombrie 2015 , programul de functionare va fi urmatorul:

Unde se pot distra bobocii în Cluj. Cluburile se bat în oferte

Odată cu începerea anului universitar, cluburile se întrec în oferte care mai de care mai atractive pentru a atrage miile de boboci veniţi din toate colţurile ţării să studieze la Cluj. Dacă în unele cluburi intrarea este gratuită, iar preţul băuturilor este redus, în alte cluburi cele care dau tonul distracţiei sunt animatoarele. Concertele sunt o altă modalitate de a atrage publicul tânăr în cluburile clujene.

A încercat să fure startul: dată jos cu tot cu câine din autobuz

O clujeancă a relatat ce a pățit în momentul în care a vrut să urce într-un autobuz aparţinând Companiei de Transport Public (CTP) Cluj cu animalul de companie. Ea susţine că în momentul în care a vrut să composteze bilet pentru câine a fost dată jos de şofer. Noul regulament privind accesul câinilor în mijloacele de transport CTP va intra în vigoare în luna octombrie sub rezerva introducerii proiectului pe ordinea de zi a Consiliului Local şi a votului consilierilor.

Partidul lui Geoană votează moţiunea de cenzură a PNL

Președintele interimar al noului partid Partidul Social Românesc- organizația de la Cluj (PSRO), Mircia Giurgiu a subliniat luni că partidul pe care îl reprezintă va vota pentru moțiunea de cenzură a PNL.

Zboruri redirecţionate de la Târgu-Mureş la Cluj-Napoca

În perioada 27.09.2015, ora 03:00 – 04.10.2015, ora 06:00 traficul aerian de pe Aeroportul Transilvania Târgu-Mureş va fi redirecţionat către Aeroportul Internaţional “Avram Iancu” Cluj. Aeroportul Transilvania Târgu-Mureş va fi închis din motive tehnice.

Vine frigul în toată ţara

Meteorologii au emis, luni, o nouă informare de ploi moderate cantitativ și intensificări ale vântului, valabilă la nivelul întregii țări, pe durata întregii zile de marți.

OPINIE: Vârstele orașului

Odată cu toamna, a început și cea „de-a doua școală” (a studenților), iar Clujul, pe nesimțite, își amestecă vârtos vârstele, interesele și trăirile. Ca în fiecare an, e o transformare însemnată, dar pe care noi, localnicii, din rutină, confort și superficialitate uneori, n-o mai percepem decât prin efectele ei negative și imediat vizibile: mai multe mașini, aglomerație umană cvasigeneralizată, prețuri mai mari, chirii și locuințe mai scumpe etc.