monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Ce spune David Ciceo despre proiectele blocate ale Clujului?

Directorul al Aeroportului Cluj David Ciceo apreciază inițiativa senatorului clujean PNL Marius Nicoară de susținere a Aeroportului Cluj cu atât mai mult cu cât vine din partea unui fost președinte de Consiliu Județean.

Atac sângeros într-un bar din Dej

sursa foto: dejeanul.ro
Clienţii unui bar susţin că în timp ce stăteau la mese şi consumau diverse băuturi, aproximativ 30 – 40 de bărbaţi de etnie romă au oprit căruţele în faţa barului, s-au dat jos şi au dat buzna peste ei înarmaţi cu furci, topoare şi securi.

Manifestare culturală dedicată catrinței

O amplă manifestare culturală dedicată zadiei sau catrinţei din costumul popular, cu scopul de a reface popularitatea acestui obiectiv vestimentar şi chiar de a-l introduce în ţinutele feminine moderne, va avea loc în data de 29 septembrie, la Bistriţa – Năsăud.

Opinie: Moștenitorii

Chestiunea filiației capătă sens din două perspective, diferite în abordare, dar complementare în esență. Mai întâi de toate că România stă, de luni bune (de la ultimele alegeri), sub semnul unui așteptat, dar mereu amânat, punct de inflexiune.

Aeroportul “Avram Iancu” din Cluj, gazda unui workshop internațional pe tema siguranței

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj găzduiește zilele acestea, mai exact în perioada 21-22 septembrie 2015, un seminar cu participare internațională privind implementarea Regulamentului European nr. 139/ 2014 de stabilire a cerințelor tehnice și administrative referitoare la aeroporturi, conforme regulamentului Parlamentului European și al Consiliului.

Noi scutiri de taxe pentru cultele religioase în Noul Codul Fiscal

Nici în 2016 preoţii nu vor fi obligaţi să dea bon fiscal pentru lumânări, nunţi şi botezuri. Noul Cod Fiscal introduce noi scutiri de dări la stat în cazul cultelor religioase din România, fără să adauge nimic în plus ca impozitare.

Universitatea Cluj a dat lovitura. Luminița Huțupan vine la Cluj

Foto: stiri.tvr.ro
După zece luni în care s-a ocupat cu brio de pregătirea portarilor ca antrenor secund, Rodica Petruș a renunțat la funcția de la echipa de handbal a Universității Cluj, locul ei fiind luat de o fostă mare campioană a României.

COMUNICAT DE INTERES PUBLIC

„Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Cluj-Napoca (D.G.R.F.P. Cluj Napoca) reaminteşte contribuabililor că data de 25.09.2015 este termenul limită pentru declararea şi efectuarea plăţilor obligaţiilor fiscale aferente perioadei fiscale precedente.