monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Drumul mareşalului Antonescu, folosit pentru competiţii sportive

Un ciclist din Ungaria a câștigat medalia de aur la Traseul Scurt la toate edițiile de anul acesta organizate de Clubul Sportiv Clujul Pedalează, ultima având loc weekendul trecut. Competiția s-a desfăşurat pe un drum pietruit construit în urmă cu o jumătate de secol de localnici, din ordinul mareşalului Antonescu, care avea la acel moment nevoie de un drum militar.

Piaţa „sociabilă” în Parcul Engels

În anotimpul recoltei, echipa Cluj 2015 îi invită pe clujeni miercuri, 16 septembrie, la Piața mobilă Day 15, de la 9:00 la ora 21:00, în Parcul Engels.

Premierul Victor Ponta, la DNA

Premierul Victor Ponta a fost la DNA, marţi, pentru a depune documente în dosarul "Turceni - Rovinari", în care este cercetat pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală şi spălarea banilor, fapte pe care le-ar fi săvârşit în perioada în care era avocat.

Lucrările de la autostrada Sebeş – Turda, întârziate din cauza unei juriste care era în concediu

Dovezile de nepăsare ale autorităţilor în cazul realizării autostrăzii sunt din ce în ce mai evidente. Pe anumite tronsoane de pe autostrada Sebeş-Turda nu există încă autorizaţie de construcţie, deşi a trecut aproape un an de la semnarea contractului. Spre exemplu, ultimele două săptămâni s-au pierdut pentru că lipsea semnătura unei juriste din Ministerul Transporturilor.

100 de ani de la nașterea lui SINATRA aniversați la Cluj-Napoca

Legendarul Frank Sinatra este aniversat la Cluj-Napoca la împlinirea a 100 de ani de la nașterea sa, printr-un concert de jazz tribut adus celei mai reprezentative voci din istoria jazzului și a swingului. Concertul aniversar #SINATRA 100 îi are ca invitați pe entertainer-ul Gabriel Farkas & Band și orchestra clujeană Gaio Big Band.

Gospodinele sunt așteptate să își facă aprovizionarea de iarnă la Zilele Recoltei

Asociaţia Produs de Cluj, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Cluj şi Primăria municipiului Cluj Napoca, organizează a III-a ediţie a Zilelelor Recoltei. La acest eveniment, care se va desfăşura între 18 şi 20 septembrie pe platoul Sălii Sporturilor, sunt aşteptaţi aproximativ 200 de expozanţi, producători de legume şi fructe, artizani şi mici fermieri.