monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Prima zi de școală, start cu stângul

Peste 92.000 de elevi încep luni școala în județul Cluj. Anul școlar vine cu o noutate pentru ei: vacanța de iarnă va fi mai lungă cu o săptămână decât până acum. Se pare însă că începerea anului școlar a luat prin surprindere autoritățile locale, pentru că una dintre cele mai importante unități de învățământ din municipiul Cluj-Napoca nu este pregătită să își primească elevii.

Misiune impresionantă a pompierilor! Au scos un cal blocat în nămol - VIDEO

sursa foto: dejeanul.ro
Pompierii din Dej au avut parte de o misiune dificilă. Un cal aflat la păscut a căzut în Valea Ocnei din Dej, iar picioarele i-au rămas înţepenite în nămol. Ştirea a făcut înconjurul lumii după ce cel mai citit ziar din Marea Britanie a relatat în detaliu misiunea pompierilor dejeni.

Gabriel Oprea: România respinge cotele obligatorii de refugiați la Consiliul JAI

Ministrul Afacerilor Interne, vicepremierul Gabriel Oprea, a declarat astăzi că țara noastră a dovedit că este una sigură care își respectă angajamentele într-un context regional complicat, informează B1 TV. Luni, Gabriel Oprea va reprezenta România la Consiliul JAI, acolo unde merge cu un mandat din partea președintelui României, Klaus Iohannis și a premierului Victor Ponta.