monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Prefectul “apolitic”, în campanie electorală?

Prefectul județului Cluj Gheorghe Vușcan, despre care se spune că este apolitic, pare a fi intrat în campanie electorală. Plimbările foarte dese din ultima vreme prin județ și pe la liceele din municipiul Cluj-Napoca ridică unele semne de întrebare. Candidează Vușcan pentru vreo funcție la alegerile de anul viitor?

Cu patru zile înaintea începerii şcolii, ministerul Educaţiei a modificat structura anului şcolar

Cu patru zile înainte ca elevii să se întoarcă în clase, Ministerul Educaţiei a modificat structura anului şcolar 2015-2016, care începe luni. Elevii vor avea o săptămână de vacanţă de iarnă în plus. Ei se vor întoarce la clasă pe 10 ianuarie 2016, şi nu pe 3 ianuarie 2016, aşa cum era prevăzut iniţial în ordinul semnat de ministrul Educaţiei la începutul lunii august. Secretarul de stat, Vasile Şalaru a declarat că măsura a fost luată de ministrul Sorin Cîmpeanu.

Firma care a demolat Liceul Eminescu se înfruptă de ani de zile din banul public

O firmă abonată la banul public îşi bate joc de elevii de la Mihai Eminescu
Monitorul de Cluj continuă ancheta privind lucrările de „modernizare” care i-au lăsat în stradă pe cei 800 de elevi de la Liceul Mihai Eminescu. La dezastrul de la Liceul Mihai Eminescu au contribuit, mai mult sau mai puțin, trei firme: Dava Invest SRL din Sighetu Marmației, Coldea Construcții SRL și Energoinstal SA, ambele din Cluj-Napoca.

Festivalul Comedy Cluj 2015: A șaptea ediție, o nouă direcție

„Ashby”, comedia semnată de Tony McNamara, deschide festivalul într-o notă dramatică. Scena de teatru din cadrul Comedy Cluj se dezvoltă puternic, indicând noua direcție dorită în festival. Cea de-a VII-a ediție a Festivalului lnternațional de Film Comedy Cluj, care va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 16-25 octombrie 2015, promite să fie cea mai atractivă de până acum, dând startul transformării festivalului într un melanj de film și teatru.

Apple a lansat noi versiuni ale iPhone, iPad şi un Apple TV. Fanii nu au fost încântaţi, iar acţiunile Apple sunt în continuă scădere - VIDEO

Apple a lansat seara trecută la San Francisco cele mai noi modele de iPhone - iPhone 6S şi iPhone 6S Plus, însă surprizele nu s-au oprit aici. A fost lansat şi un nou model de iPad - iPad Pro, dar şi o nouă versiune a Apple TV. Evenimentul nu s-a mai bucurat însă de entuziasmul de altădată, iar acţiunile Apple au continuat să scadă pe bursă. În urma prezentării, acţiunile Apple au scăzut cu până la 2%, compania aflându-se într-un impas de mai bine de două luni de zile.

Biciclist SPULBERAT de o maşină

Un accident rutier grav a avut miercuri, 9 septembrie, în jurul orei 17:30, la intersecția străzilor Progresului și Dorobanților din Cluj-Napoca, soldat cu rănirea gravă a unui biciclist și avarierea a două vehicule.