monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Două clujence au luat aurul la Grand Slam-ul de judo de la Baku

Sportiva clujeană Corina Căprioriu a câştigat, vineri, medalia de aur, la categoria 57 de kilograme, la Grand Prix de la Baku, competiţie dotată cu premii totale de 154.000 de dolari, aceasta fiind a treia medalie pentru România, după aurul Monicăi Ungureanu şi argintul obţinut de Andreea Chiţu.

Demisii din fruntea principalelor partide englezești, în urma alegerilor parlamentare

 Nick Clegg (stânga) și Ed Miliband (dreapta)
Liderul liberal-democraţilor din Marea Britanie, Nick Clegg și liderul laburist, Ed Miliband, şi-au anunţat demisia vineri, 8 mai 2015, din fruntea partidelor pe care le-au condus, în urma înfrângerii dezastruoase la alegerile parlamentare din Marea Britanie, câștigate de Partidul Conservator al premierului David Cameron.

Electric Castle are nevoie de voluntari

Electric Castle 2014
Cel mai mare festival din România, Electric Castle, deschide, dă startul, începând de vineri, 8 mai 2015, perioada de înscrieri pentru cei care doresc să activeze ca voluntari pe durata evenimentului.

Bonul pentru bacșiș, obligatoriu de azi

Legea care prevede ca prestatorii de servicii care primesc bacșiș să emită bon fiscal pentru acesta a intrat în vigoare vineri, 8 mai 2015. De asemenea, tot din această dată, firmele care nu au un registru în care să treacă banii cu care vin angajaţii la muncă riscă să fie amendate de ANAF cu până la 9.000 de lei.

Radu Constantea, consilierul „fiul lui tata”

Radu Constantea, consilier local PNL
Dacă îi vezi lângă un stâlp, mai degrabă saluţi stâlpul: cu un an înaintea alegerilor locale, Monitorul de Cluj vă arată cât sunt de vizibili politicienii, în ochii cetăţenilor. În ordine alfabetică, în seria pe care Monitorul o realizează urmează Radu Constantea.

Protest împotriva defrişării pădurilor, la Cluj

Clujenii vor ieși în stradă sâmbătă, 9 mai 2015, pentru a protesta împotriva defrişării pădurilor din România. Manifestări asemănătoare au loc, în această perioada, în majoritatea orașelor din țară.