monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Parcul Expo Transilvania, plin de gunoaie

Locuitorii din cartierul Mărăşti sunt nemulţumiţi de modul în care arată parcul Expo Transilvania. Ei reclamă faptul că gunoaiele sunt peste tot şi nu îşi mai pot duce copii în parcul de jocă.

Mihaela Miron, antreprenoarea care a făcut din tehnologie o pasiune: A fi femeie de afaceri de succes înseamnă să nu îți asumi roluri care nu te reprezintă

Absolventă a Universităţii Tehnice Cluj-Napoca şi pasionată de tehnologie, Mihaela Miron a înfiinţat în urmă cu 20 de ani, alături de soţul ei, tipografia Impress. Cât de greu este să lucrezi într-un domeniu în care lucrurile se schimbă rapid și în care tehnologia evoluează constant, a dezvăluit pentru Monitorul de Cluj directorul departamentului comercial, Mihaela Miron, care spune că un prim pas spre succes este dat şi de faptul că lucrează cot la cot cu angajaţii săi. “Tipografia, până să fie o vocație, este întâi de toate o frumoasă artă”, spune Miron.

ANUNŢ DE PARTICIPARE

La licitația deschisă cu strigare pentru vânzarea MICROBUZULUI MERCEDES-BENZ Sprinter 515 CDI - transport persoane 20 locuri

Medalie de aur pentru U-Mobitelco la categoria Under 20

Echipa clujeană de baschet masculin U-Mobitelco U20, antrenată de Răzvan Cenean, Horia Pașcu și Branko Cuic, a câștigat și ultimul meci al Turneului Final, fiind declarată Campioană Națională la categoria sub 20 de ani.