monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Salanță: un singur arhitect, două standarde de măsură!

Când era corect arhitectul-şef Claudiu Salanţă, atunci când întârzia eliberarea unei autorizaţii de construire pentru Aeroport, deşi exista certificat de urbanism, sau atunci când îşi elibera singur avizele pentru lucrări la drumuri în regim de urgenţă, înainte să aibă documentaţiile?

Walter, acuzat că a „spălat” 4,5 mil. €, proveniți din evaziune fiscală

Compania Romprest şi alte firme a fost verificată în perioada 20.08-11.12.2014 de procurori pentru modul în care au fost respectate legile fiscale. Anchetatorii au dispus şi măsuri asiguratorii pe bunuri mobile şi imobile, precum şi pe conturi ale suspecţilor. Patronul Romprest, Florian Walter, a fost pus sub urmărire penală în acest dosar, dar nu a fost găsit până în acest moment.

Zi grea pentru Şova, Dragnea şi Udrea

Curtea Constituţională a României va judecă astăzi contestaţia PNL privind hotărârea Senatului referitoare la rezultatul votului exprimat în urma cererii DNA de incuviinţare a retinerii şi arestării preventive a senatorului Dan Şova.

Românii preferă călătoriile de agrement şi vacanţele scurte

Un studiu realizat recent de BRAT relevă faptul că, atunci când vine vorba despre concediul de odihnă, românii preferă călătoriile de agrement şi vacanţele mai scurte de o săptămână, muntele conducând în topul preferinţelor pentru concediile de câteva zile.

Kitesurfingul, un sport nou care „te cam prinde”

Un clujean este unul dintre pionierii sportului care generează cea mai multă adrenalină, kitesurfingul sau kiteboardingul. El recunoaște că este suficient dacă este văzut pentru că „te cam prinde”.