monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

„Bijuteriile interzise” care le-au cucerit pe vedetele de la Hollywood au ajuns la Cluj – GALERIE FOTO

Iubitorii de pietre preţioase şi semipreţioase sunt aşteptaţi la expoziţia „Expomineralia”, care se desfăşoară în perioada 5-10 mai la Iulius Mall din Cluj-Napoca pentru o întâlnire cu pietre rare. De această dată, vedetele expoziţiei sunt bijuteriile din esenţe deosebite de lemn, realizate în Peninsula Crimeea, care le-au cucerit chiar şi pe vedetele de la Hollywood.

Scandal în Piaţa Mărăşti! Un bărbat beat a ameninţat cu un cuţit mai multe persoane - GALERIE FOTO

Incident deosebit de grav marţi după amiaza în Piaţa Mărăşti. Un bărbat aflat sub influenţa băuturilor alcoolice şi fluturând un cuţit într-o mână, ameninţa pe oricine întâlnea în cale că îl va înjunghia. Alertaţi, trecătorii au sunat imediat la 112, iar până la venirea poliţiştilor, mai mulţi agenţi de pază din zonă au intervenit şi l-au imobilizat imediat pe scandalagiu.

„Beția puterii”

Impulsul de a scrie despre „beția puterii”, ca maladie cronică a politicii românești, mi-a venit de la pățania nefericitului primar îndrăgostit al Iașului, ce și-a transformat subordonații Primăriei într-o agenție de detectivi matrimoniali pentru a-și urmări amanta.

Drept la replică

Articolul cu titlul „Sprijin managerial :300.000 euro pentru implementarea unui DEZASTRU”, publicat în ediția tipărită nr. 66/06.04.2915 a ziarului Monitorul de Cluj și pe pagina online a publicației, conține câteva informații pe care dorim să le clarificăm.