monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Încotro merge fotbalul feminin din România?

Fotbalul feminin este un sport tânăr în România care, la fel ca alte sporturi mai puțin promovate, strânge doar câteva zeci de spectatori în tribune la fiecare meci.

Legiferează pentru ei

Parlamentarii dezbat, în cursul acestei săptămâni, două proiecte care îi privesc în mod direct.

Traian Băsescu ar susţine-o pe Kovesi pentru încă un mandat

Fostul președinte Traian Băsescu a afirmat că mandatul Laurei Codruța Kovesi la șefia DNA ar trebui prelungit și că ceea ce ar putea să-i reproșeze este recurgerea la arestări, când atâția demnitari sunt anchetați în libertate.

Săptămână de foc pentru PSD

Curtea Constituţională a României va judeca pe 6 mai contestaţia PNL privind hotărârea Senatului referitoare la rezultatul votului exprimat în urma cererii DNA de incuviinţare a retinerii şi arestării preventive a senatorului Dan Şova.

Atac armat în America, la o expoziţie cu caricaturi cu Mahomed

Atacatorii au fost anihilaţi de poliţişti în scurt timp. Sursa foto: de.sodahead.com
Doi bărbaţi care au deschis focul în exteriorul unei expoziţii de caricaturi cu profetul Mahomed, în Garland, la Dallas, au fost ucişi de către poliţie în noaptea de duminică spre luni, au anunţat autorităţile, relatează CNN.

Promisiuni deşarte marca Ponta. Unde este milionul de locuri de muncă promise?

sursa foto observator.tv
Într-un document trimis Comisiei Europene, Guvernul estimează o creştere de doar 1% a numărului de angajaţi, în următorii ani. Acelaşi guvern estima un plus de un milion de locuri de muncă între 2012 şi 2016. În realitate, însă, doar 170.000 de noi angajări s-au făcut în ultimii trei ani.

Depreciere în linie a leului

Monedele din regiune au înregistrat ieri scăderi în fața euro, în contextul în care speculatorii și-au marcat profiturile obținute în zilele precedente.

Voleibaliştii clujeni au promovat în Divizia A1

Clubul Sportiv Universitatea Cluj va fi reprezentat în sezonul viitor al Diviziei A1 de volei masculin, asta după ce elevii lui Romeo Lotei au obţinut, sâmbătă, promovarea în primul eşalon.

(P) Bijuterii de lemn din Crimeea, la Expomineralia, în Iulius Mall Cluj

Toţi cei pasionaţi de pietre preţioase şi semipreţioase, prezentate sub formă de bijuterii sau de obiecte de decor, sunt invitaţi la o nouă ediţie a EXPOMINERALIA. În perioada 5 - 10 mai 2015, clujenii vor descoperi la parterul IULIUS MALL o colecţie impresionantă de piese, care acoperă absolut toate preferinţele, în cadrul târgului internaţional de minerale, roci şi bijuterii.

Cluj Crusaders rămâne neînvinsă pe teren propriu

Debutanta Campionatului Național de Fotbal American, Reșița Locomotives, a fost înfrântă de ”veteranii” clujeni, cu scorul de 42-0, într-un meci în care spectaculozitatea a avut de suferit.

Clujenii, chemați să fie eroi

Centrul de Recoltare Sanguină îndeamnă locuitorii Clujului să ajute la salvarea de vieți omenești. Cu doar 20 de minute din timpul personal și 450 de ml de sânge orice om poate ajuta un seamăn aflat într-o situație critică. Campania se desfășoară în perioada 4-8 mai, în intervalul orar 08:00-12:00, la centrul aflat pe strada Nicolae Bălcescu (colț cu strada Paris).

O nouă secțiune, dedicată filmului mut, la TIFF

Filmul „Corn Island” din cadrul secțiunii Cuvintele sunt de prisos”
Cele mai bune filme recente în care tăcerea e uneori asurzitoare, iar emoțiile explodează în gesturi și imagini percutante vor fi reunite la Festivalul Internațional de Film Transilvania (29 mai – 7 iunie) într-o nouă secțiune tematică numiră „Cuvintele sunt de prisos/ Words are Very Unnecessary”.

Clujenii, invitați la un spectacol de teatru în Salina Turda

Clujenii sunt invitați joi, 7 mai 2015, de la ora 17.00, în amfiteatrul din sala Rudolf a Salinei Turda, să participe la premiera piesei „Frumoasa, deşteapta şi urâta” avand in distribuţie pe actorii: Sorin Oros, Vlad Mureşan, Tibor Szekely.

Care este prețul unui apartament în Cluj-Napoca?

La nivel național, în luna aprilie 2015 prețul mediu solicitat de vânzătorii de apartamente, atât noi cât și vechi, a consemnat o evoluție descendentă potrivit unui raport realizat de o cunoscută agenție imobiliară.

Azi începe programul „RABLA 2015” pentru persoanele juridice

Programul RABLA prin care persoanele jurdice și instituțiile publice pot achiziționa mașini noi începe luni, 4 mai 2015. În cadrul acestuia sunt alocate 5.000 de vouchere în valoare totală de 37,5 milioane lei potrivit datelor furnizate de Administrația Fondului pentru Mediu.