monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Contre în PSD pe tema alocaţiilor copiilor

Dublarea alocaţiilor copiilor a generat discuţii în ultima perioadă, cu atât mai mult cu cât iniţial toată lumea se întreba unde se vor găsi bani pentru acoperirea acestora.

Steaua este din nou campioană a României pentru a 26-a dată

Echipa Steaua a câştigat campionatul României pentru a treia oară consecutiv şi a 26-a oară în istoria sa, în urma remizei cu formaţia CSMS Iaşi, scor 0-0, şi a eşecului înregistrat de ASA Târgu Mureş, scor 1-2, cu Oţelul Galaţi, în ultima etapă a Ligii I.

Cartea Adrianei Săftoiu, record de vânzări

Cartea „Cronică de Cotroceni“, scrisă de Adriana Săftoiu, fost consilier al lui Traian Băsescu, a înregistrat un record de vânzări şi în online, după ce tirajul tipărit a fost rapid epuizat, în acest moment fiind disponibilă în exclusivitate, în format digital, pe elefant.ro, la preţul de 24,95 lei.

Începe TIFF 2015

Cel mai mare festival de film din România începe mâine, 29 mai, la Cluj. Ediția cu numărul 14 a Festivalului Internaţional de Film Transilvania va lua startul oficial de la 20.45, în Piața Unirii Open Air, cu gala de deschidere, urmată de premiera națională a filmului Povești trăsnite / Relatos salvajes / Wild Tales(r. Damián Szifron), nominalizat anul acesta la Oscar.

Monica Iacob Ridzi cere să fie graţiată

Soţul Monicăi Iacob Ridzi, Tiberiu Iacob Ridzi, a declarat, joi, că a depus o cerere de graţiere în numele fostului ministru, document în care au fost invocate atât starea de sănătate a acesteia, cât şi situaţia celor doi copii ai cuplului.

ANAF va elimina timbrul extrajudiciar

ANAF va elimina timbrul extrajudiciar solicitat în prezent la eliberarea certificatelor şi adeverinţelor de către administraţiile financiare.

Salina Turda – partener în cadrul evenimentului internaţional „Ingineria Mediului şi Dezvoltare Durabilă”

În cadrul parteneriatului încheiat cu Univeristatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Salina Turda este prezentă în acest sfârşit de săptămână la Conferinţa Internaţională „Ingineria Mediului şi Dezvoltare Durabilă”, organizată de Facultatea de Ştiinţe Economice şi Facultatea de Ştiinţe Exacte şi Inginereşti împreună cu Asociaţia Balcanică a Mediului din Grecia (B.EN.A.).