monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

De ce a fost arestat preventiv ginerele lui Vasile Blaga?

Foto Sorin Lupsa Agerpres
Lăsarea în libertate a ginerelui copreşedintelui PNL Vasile Blaga ar crea un sentiment acut de insecuritate, generând nu doar „oroare şi revolt“ în societate, dar ar încuraja şi alte persoane să săvârşească acelaşi fapte, arată judecătorul în motivarea deciziei de arestare a lui Andrei Rudeanu.

Norica Nicolai şi Renate Weber, excluse din PNL

Conducerea vechiului PNL a decis, ieri, să propună excluderea din partid a europarlamentarelor Norica Nicolai şi Renate Weber, motivul constituindu-l faptul că cele două s-au afiliat grupului ALDE din Parlamentul European, refuzând să adere la grupul PPE.

Mariana Raţiu, doamna 10%! Prezenţă.

Ştefan Iliescu, Mariana Raţiu, Diana Coman şi Claudiu Salanţă, o parte din echipa de implementare a proiectului SMID
Şefa proiectului Sistem de Management Integrat al Deşeurilor în judeţul Cluj (SMID), Mariana Raţiu, a participat abia la 10% din şedinţele echipei de implementare a proiectului. Se mai miră cineva că proiectul Centrului de Deșeuri este un dezastru?

Adepţi ai Statului Islamic, reţinuţi la Chişinău

Adepţi ai grupării teroriste Statul Islamic au fost reţinuţi în Republica Moldova, marţi, într-un sector al Chişinăului, potrivit Inspectoratului General de Poliţie. Cei reţinuţi de poliţie în acest caz se adăposteau într-o casă din sectorul Buiucani, scrie Jurnal.md.

Care sunt cele mai valoroase branduri din lume

Apple a devansat Google, devenind cel mai valoros brand din lume, cu 247 de miliarde de dolari, în creştere cu 67% faţă de anul trecut, potrivit clasamentului anual Brand Z realizat de WPP şi Millward Brown, publicat miercuri.

Andrei Mandache pleacă de la U-BT 150km mai la vest

Unul dintre jucătorii care și-au adus o contribuție foarte importantă în sezonul trecut, Andrei Mandache nu va mai face parte din lotul echipei U-Banca Transilvania în sezonul următor. Decizia a fost luată de comun acord între staff-ul tehnic al echipei și jucător.

Handbaliştii încheie sezonul pe teren propriu

Handbaliștii clujeni sunt încrezători înaintea ultimei întâlniri din acest sezon, mai ales după victoria obţinută în runda trecută pe terenul celor de la Universitatea Craiova, scor 33-24.

Cod PORTOCALIU de inundaţii pe Someşul Mic

sursa foto alba24.ro
Hidrologii au instituit, miercuri, Cod portocaliu de inundații pe râuri din județele Satu Mare, Sălaj, Cluj și Maramureș, valabil până după-amiază la ora 14.00.